Aeròdrom d’Igualada-Òdena

Situat a la localitat d’Òdena, a dos quilòmetres de la ciutat d’Igualada, ocupa una superfície de 33,8 hectàrees. Disposa de dues pistes paral·leles: una d’asfaltada i una altra de gespa (una pista secundària de poc ús per als clubs), totes dues de 900 metres de longitud i quinze d’amplada.
L’aeròdrom està concebut per acollir activitats d’aviació esportiva.


Aerosport

Aerosport és el certamen d’aeronàutica general i esportiva i amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari comptarà amb la novetat que inclourà un festival aeri amb les acrobàcies de pilots de gran nivell.


L’espectacle dels Globus

Els globus aerostàtics són els amos i senyors del cel de l’Anoia, i principalment de la seva capital, Igualada. Enlairar-se amb globus aerostàtic significa gaudir del paisatge en tota la seva plenitud i alhora realitzar un esport d’una gran bellesa i espiritualitat. Una experiència inoblidable.


Vol a Vela, lliure com un ocell

Totes aquelles persones que desitgin sentir la sensació del vol lliure, que és allò més semblant al vol dels ocells i a la natura, ara poden fer-ho. El Vol de divulgació és un passeig aeri al costat d’un instructor. L’avió remolcador ens deixa a una alçada de 500 m. i després, a volar lliurament, en silenci.


Escola de pilots

Laminar Air és l’Escola de pilots de l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena on es fan cursos amb simuladors equipats amb la millor tecnologia i cursets d’aviació per formar pilots de PPL, ULM i RPPL. També oferim serveis d’aviació: vol amb pilot, aerotaxi i fotografia Aèria.