Puig de Sant Miquel, el vèrtex de la Serra de Rubió

Passejant per un camí fàcil i còmode del municipi de Rubió, i en arribar als peus de l’ermita de Sant Pere d’Ardesa, trobem el Puig de Sant Miquel, una muntanya de 733 metres de la Serra de Rubió.


Agulla Grossa, l’espadat de l’Anoia

El puig situat a l’est de l’Agulla Grossa és el Grony de Miralles (867m), al conjunt de Queralt-Miralles-Montbui. Des del cim de l’Agulla Grossa tenim una gran panoràmica dels camps de cereals i de vinyes característics de Miralles i la visió de turons, valls i muntanyes que configuren la singular comarca de l’Anoia.


La Tossa, el balcó de la Conca

Caminant un parell de minuts des de l’aparcament del cim de la Tossa (627 m), s’arriba al Mirador del Salt de la Donzella, des d’on es pot divisar una bonica panoràmica de la Conca d’Òdena, amb els pobles que la configuren: Òdena, Vilanova del Camí, Sta. Margarida de Montbui i la capital Igualada. Aquest mirador és el punt culminant de la Serra de Miralles.


El Puig Aguilera, la talaia de la Conca

La talaia natural del Puig Aguilera se situa a 625 m sobre el nivell del mar des d’on es pot observar una magnifica vista panoràmica de la comarca de l’Anoia. És des de ben antic que l’home ha tingut en el seu punt de mira aquest bell indret.


El panoràmic Puig Castellar

Des de dalt de la Serra d’Ancosa hi trobem la presència del punt més alt de la comarca: el Puig Castellar (944m), amb una panoràmica que es fa ben evident la denominació del poble de sortida: La Llacuna.