Fira Anoia

FirAnoia són més de 40.000 m2 al centre d’Igualada plens d’activitat comercial, lúdica i cultural.

Data: 26/05/2017 fins 28/05/2017

Fira de les Bresques de Santa Càndia (Orpí)

La Fira de les Bresques està dedicada a promocionar la mel dels apicultors de la zona

Data: 30/04/2017

Automercat

Automercat és la fira del vehicle de segona mà, els concessionaris de la ciutat i empreses del sector exposen durant un cap de setmana més de 350 vehicles entre cotxes, motos, autocaravanes…

Data: 08/04/2017 fins 09/04/2017

Eixarcolant (Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades)

El col·lectiu Eixarcolant organitza la 2a Edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades. Es tracta d’una iniciativa pionera a nivell català i estatal, i ha esdevingut ja un referent per al sector.

Data: 25/03/2017 fins 25/03/2017

Matinal d’intercanvi de llavors de la Catalunya interior d’Argençola

Matinal a Argençola on les llavors, l’entorn i el coneixement de la natura en són els protagonistes.

Data: 05/03/2017

Festa de la Candelera a la Pobla de Claramunt

La Candelera és la diada central del municipi de la Pobla de Claramunt, que celebra la patrona de la localitat, La Mare de Déu de la Llet. Es presenta com un aparador de productes artesans del territori, així com també una mostra de menjars tradicionals

Data: 05/02/2017

Fira de Reis d’Igualada

Passada la gran nit de Reis d’Igualada, el municipi es desperta amb la Fira de Reis, una de les fires més antigues de la comarca que reuneix artesans, productes d’alimentació, planters d’arbres, antiguitats, i molt més!

Data: 06/01/2017

Fira de Nadal al Bruc, a l’entorn del Parc Natural de Montserrat

Prop de 20 activitats vinculades a la terra, per gaudir amb amics i família, i on es combina la descoberta de l’entorn, la gastronomia, l’artesania i l’esport a l’entorn de la Muntanya de Montserrat.

Data: 11/12/2016

Fira del Camí Ral

Cada any, pels volts de la festivitat de Sant Hilari (segon cap de setmana de gener, aproximadament), es celebra la Fira del Camí Ral, dins el marc de la Festa de Sant Hilari. Aquesta fira rememora l’antic camí ral que unia Barcelona i Saragossa i que passava pel bell mig del nostre municipi. La Fira ocupa un tram del carrer major, que és per on passava aquest camí ral, la Plaça de l’Església, el carrer Santa Llúcia i el carrer Onze de Setembre.

Data: 15/01/2017

Fira de Sant Crist de Piera

L’Ajuntament de Piera desitja promocionar la Fira del Sant Crist amb la major mostra de productes i serveis que es realitzen al municipi, acollint també empreses i expositors d’arreu de Catalunya. La nostra Fira és multisectorial i hi tenen cabuda tot tipus de mercats, en un espai lineal de més d’un quilòmetre, vorejant el carrer principal de la població. Des de la Piera més comercial a la més antiga, la medieval i la romànica, us convidem a que la visiteu.

Data: 22/04/2017 fins 23/04/2017

Fira Verd de Carme

Firaverd , fira relacionada amb l’entorn paisatgístic de Carme , condicionat per la flora i el curs de la riera. La privilegiada situació de Carme constitueix un marc incomparable per celebrar aquesta mostra de vivers, floristes i experts en jardineria d’arreu de la comarca . Més d’una trentena de firmes expositores confien en aquesta proposta especialitzada.

Data: 14/05/2017

Mercat de les espècies d’Argençola

Aquest és un mercat envoltat d’aromes on volem difondre les especies i que s’hi puguin adquirir productes relacionats amb les espècies, en el seu sentit més ampli (herbes aromàtiques i medicinals i condiments).

Data: 10/06/2017