---

Juliol 2017 - #5

Aquest mes, no et pots perdre ...

Festival de Llegendes de Tous

01/07 al 02/07/2017 · Sant Martí de Tous es converteix durant dos dies en la Capital de les Llegendes de Catalunya.

> Llegir més.

Nits Culturals 

07/07 al 08/07/2017· Sant Pere Sallavinera és l’escenari de les Nits Culturals que se celebren a principis del mes de juliol.

> Llegir més.

European Ballon Festival 

05/07 al 09/07/2017 · Igualada és l'escenari de l'European Balloon Festival, un festival de globus aerostàtics i altres activitats programades per a tots els públics.  

> Llegir més.

Anoia Folk

15/07/2017  · Anoia Folk és el festival de música d’arrel tradicional que se celebra a mitjans del mes de juliol, en el meravellós entorn del Castell de la Pobla de Claramunt. 

> Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda 

---

Què et recomanem?

Bubble Ball 

A la comarca s'ha creat una empresa on et permet realitzar partides i jugar amb les famoses pilotes gegants inflables Bubbles

> Llegir més.

Gimcana BTT a Castellfollit.

Coneix Castellfollit de Riubregós mentre resols pistes i enigmes, tot recorrent els indrets més emblemàtics del poble i gaudint del paisatge i de la comoditat d’una bicicleta BTT elèctrica.        

> Llegir més.

Casa del teatre Nu a Tous

Descobreix la Casa del Teatre Nu.  Una oportunitat per descobrir que s’amaga darrere d’un espectacle. Vés a veure una obra de teatre com mai l’has vist... Et perdràs aquesta oportunitat? 

> Llegir més.

Mapa de l'Anoia

Anoia Turisme ha editat un mapa turístic de tota la comarca amb la voluntat de promocionar l’oferta turística del territori.

> Llegir més.

---

Anoia, terra de castells

El Castell de Tous

Quina noble de Tous va perdre el marit a una batalla a Sardenya i va haver demanar ajuda el rei Marti l’Humà?  Aquesta és la pregunta del concurs d’aquest mes de juliol. Guanya 1 cap de setmana per a dues persones a la casa rural de "Cal Fuster de la Plaça" de Sant Martí de Tous.  Termini: 16 de juliol  de 2017

> Llegir més.

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes 

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat