Novembre 2017 - #9

Aquest mes, no et pots perdre ...

Festa de de la Cassola de Vinya

12/11/2017 Vilanova d'Espoia celebra la Festa de l’Olla de Murri i de la Cassola de Vinya, una nova jornada festiva lligada al poble, a la seva gastronomia, cultura i tradició.

> Llegir més.

Rec Stores

08/11 al 11/11/2017 Durant uns dies el barri del Rec d'Igualada es transforma, en un espai de pop up stores de moda amb marques de primer nivell; un gran festival que presenta alhora el Rec Street Food i el Rec Music Festival.

> Llegir més.

Setmana del Turisme industrial

04/11 al 12/11/2017 El museu de la Pell d'Igualada i el Rail Home (museu del tren en miniatura) organitzen un seguit de visites i degustacions gastronòmiques.

> Llegir més.

Festa de la Rosta

12/11 al 26/11/2017 ·La Festa de la Rosta se celebra a Piera i té l’objectiu de promocionar l’oli que s'elabora en aquest muncipi, coincidint amb l’activitat “Del trull al plat!”

> Llegir més.

Zoom Festival

 21/11/ al 26/11/2017 · Durant una setmana la ciutat d’Igualada acull projeccions a concurs, ficció televisiva, debats, curtmetratges, premis i convidats i professionals del sector de la petita pantalla. 

>Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda 

---

Què et recomanem?

CRARC de Masquefa 

El CRARC és una institució que es dedica a la rehabilitació de fauna silvestre −amb la finalitat de retornar-la al seu hàbitat natural− i a la promoció de la recerca científica i de l’educació ambiental. Actualment, aquest és l’únic centre de recuperació de fauna salvatge de l’Estat especialitzat en amfibis i rèptils.

> Lleigir més..

Circ de les Feixes 

A Copons trobem el circ de les Feixes on realitza uns tallers de circ on vosaltres mateixos podreu descobrir l'art del circ (trapezi, maroma d’equilibris, xanques de mà i de peu, monocicles, malabars de tot tipus...) 

> Llegir més.

Run Away room scape a Igualada 

A Igualada ha obert un nou room Sacape anomenat Run Away. És el segon establiment d'aquest tipus que obre a l'Anoia, L'altre room scape de la comarca es troba a Castellfollit de Riubregós. 

> Llegir més.

Mapa de l'Anoia

Anoia Turisme ha editat un mapa turístic de tota la comarca amb la voluntat de promocionar l’oferta turística del territori.

> Llegir més.

---

Anoia, terra de castells

El Castell de Piera

“Quin personatge de Piera va acompanyar Jaume I en la conquesta del Regne de València?” Aquesta és la pregunta del concurs d’aquest mes de novembre. Participa i guanya una visita a les caves Maria Casanovas i un esmorzar per a dues persones

Termini: 26 de novembre de 2017

> Llegir més.

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat