Desembre 2017 - #10

Aquest mes, no et pots perdre ...

Festa del Tio de Clariana

08/12 al 10/12/2017 La Festa del Tió és una matinal per a tota la família per viure l’aventura de trobar els tions al bosc. També es fa un mercat on hi trobareu productes de proximitat i ecològics, í artesania feta a prop de casa.

> Llegir més.

Duatló d'Òdena

10/12/2017 Òdena acollirà la seva 9a Duatló de Muntanya; una prova que s’emmarca en el VI Campionat de Catalunya de policies i bombers i que és puntuable per al Circuit Català de Duatló de Muntanya i Lliga de Clubs.
> Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda 

---

Què et recomanem?

Paintballs de l'Anoia 

Per fer passar la fredor d'aquesta època de l'any una molt bona proposta és anar a fer un Paintball, per descarregar adrenalina i fer-nos passar el fred. Descobreix els diferents paintballs de la comarca.

> Lleigir més.

Miradors de l'Anoia  

És època de tardor i per tant és bona època per sortir a caminar per la natura, pujar dalt d'un mirador i aprofitar per contemplar des d'un punt elevat, els colors que ens ofereix aquesta estació. 

> Llegir més.

Activitats a Cavall per l'Anoia 

Vols conèixer el nostre entorn tot fent ruta a cavall? No et perdis les activitats de turisme eqüestre que t’ofereix la nostra comarca 

> Llegir més.

Mapa de l'Anoia

Anoia Turisme ha editat un mapa turístic de tota la comarca amb la voluntat de promocionar l’oferta turística del territori.

> Llegir més.

---

Anoia, terra de castells

La Torre Manresana

“Quina dona (esposa de Bernat Guifré de Balsereny) va heretar la Torre de la Manresana?” Aquesta és la pregunta del concurs d’aquest mes de desembre. Participa i guanya un lot de productes de la zona i 6 entrades al Pessebre Vivent dels Prats de Rei. 

Termini: 21 de desembre de 2017

> Llegir més.

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat