Febrer 2018 - #13

Aquest mes, no et pots perdre ...

Festa de la Candelera a la Pobla de Claramunt

02/02 al 04/02/2018 · La Candelera és la diada central del municipi de la Pobla de Claramunt, Es presenta com un aparador de productes del territori i de menjars tradicionals

> Llegir més.

Les Botigues de la Plaça a Calaf 

04/02/2018 ·  “Les botigues de la plaça Gran, un tresor perdut” vol convertir els petits comerços de la plaça Gran de Calaf, ara tancats, en un projecte museològic que exposi les botigues tal com eren abans de tancar-les.

> Llegir més.

Festa de la Caldera a Montmaneu

11/02/2018 · Per Carnestoltes un dels costums més arrelats són els grans àpats col·lectius; a Montmaneu en pren part tota la població.

> Llegir més.

Mercat Figueter de Capellades

25/02/2018 ·Tradicional fira-mercat de Capellades que té els seus inicis segles enrere, temps en què era una diada de compravenda de productes, destacaven sobretot les figues que s’havien assecat i ensucrat prèviament a cada casa.

> Llegir més.

---

Què et recomanem?

Ruta per la Serra de Feixes

Aquest mes et recomanem una ruta que discorre a través de la Serra de Feixes des  d’on veurem gran part de l’Anoia amb els seus castells de referència.a través d'un dels boscos més interessants del parc natural d'Ancosa-Montagut.

> Descobreix-la.

Railhome BCN "Museu del Tren en Miniatura"

El Museu del Tren en Miniatura d'Igualada recull una col·lecció impressionant de trens en miniatura de totes les èpoques i països.

> Descibreix-lo.

Mas dels Clavers, Vins amb segles d'experiència. 

Al sud de l’Anoia, confonent-se amb el Penedès amb el que fa frontera, els cellers elaboren vins a la comarca sota de Denominació d’Origen Penedès. Un d’aquests és Mas dels Clavers, ubicat a la finca coneguda com a Can Gallego.

> Descobreix-lo.

Nou Tríptic Anoia Terra de Castells

Anoia Turisme ha editat un nou tríptic d'Anoia Terra de Castells, on podràs trobar-hi 3 rutes que et permetran visitar tots els castells de la comarca.

> Descarrega-te'l.

---

Anoia, terra de castells

Fortalesa de Santa Maria

“Saps quin personatge de Rubió va tenir com a tutor a Arnau Mir de Tost? ”, participa al concurs i  guanya un àpat per a dues persones al restaurant "El castell de Rubió".
Termini: 25 de febrer de 2017.

> Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda 

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

https://www.instagram.com/p/BOFGXelgGCz/?taken-by=ramonsunyer

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme.
Cada mes en triarem una pel nostre butlletí!

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat