abril 2018 - #14

Aquest mes, no et pots perdre ...

VolCat 

30/03 al 01/04/2018 · La VolCAT 2018 serà més que tres etapes de bicicleta de muntanya, seran tres dies plens d'activitats, bon ambient i diversió per passar una Setmana Santa diferent a Igualada.

> Llegir més.

Eixarcolant a Igualada

07/04/2018 · El col·lectiu Eixarcolant organitza la 3a Edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades. Es tracta d’una iniciativa pionera a nivell català i estatal. 

> Llegir més.

Eco Fira de Calaf 

08/04/2018 · Certamen que es aparador i punt de trobada de persones i professionals que, des d’àmbits diversos, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país. 

> Llegir més.

La Mostra de Teatre d'Igualada

12/04 al 15/042018 ·  Les entrades ja són a la venda i  es poden comprar en línia al web de la fira. El 7 i 8 a les taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu, i durant la fira a les taquilles que hi haurà a la Plaça de Cal Font.

> Llegir més.

Vademercat a Igualada

14/04/2018 ·  Aquest any la 3a edició de la Nit de Tapes del Mercat de la Masuca comptarà amb la presència de "l'Anoia del Camp a la Taula" amb la participacó de 3  tapes de productors locals.

> Llegir més.

Fira del Sant Crist de Piera 

21/04 al 22/04/2018 ·  Piera celebra la Fira del Sant Crist, una fira multisectorial on hi tenen cabuda tot tipus de mercats, vorejant el carrer principal de la població. 

> Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda

---

Què et recomanem?

Ruta per l'Alzina Mil·lenària.

Aquesta ruta planteja un recorregut a través del bosc mediterrani, actualment dominat pel pi. Una alzina mil·lenària destaca en el seu recorregut per la seva majestuositat

> Ves-la a fer.

Museu Molí Paperer a Capellades

El Museu Molí Paperer de Capellades, també anomenat «Molí de la Vila», està situat en un antic molí paperer del segle XVIII. És un edifici amb una superfície de 2.200 m2 i té quatre plantes i un soterrani

> VIisita'l.

Piera ja té el mapa "nuclis amb encant" 

Piera ja disposa del seu mapa  de "nuclis amb encant" és la quarta entrega d'aquesta col·lecció després dels municipis de la Llacuna, Sant Martí de Tous i Copons.  

> Descarrega-te'l.

---

Forn de Jorba, un pa com els d'abans 

El Forn de Jorba, a l’Avinguda Canaletes del municipi, continua elaborant els seus productes al mateix forn que quan va obrir la botiga, l’any 1930, a la que llavors era la carretera entre Barcelona i Madrid.

> Descobreix-lo.

Si vols conèixer altres productors de l'Anoia. Clica aquí 

---

Castell d'Orpí

“Saps quin personatge d'Orpí va ser batlle d'Igualada a principis del segle XIII?”. Participa al concurs i guanya un fantàstic premi. 

Termini: 23 d'abril de 2018.

> Llegir més.

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

https://www.instagram.com/p/BOFGXelgGCz/?taken-by=ramonsunyer

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme.
Cada mes en triarem una pel nostre butlletí i la fotografia selecionada tindrà un PREMI !

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat