maig 2018 - #15

Aquest mes, no et pots perdre ...

FiraAnoia  

04/05 al 06/05/2018 · Fira d'Igualada organitza FirAnoia, una fira que es realitza pel centre d'Igualada de més de 40.000 m2. Els dies que dura la fira estan plens d'activitat comercial, lúdica i cultural.

> Llegir més.

Rec Stores

09/05 al 12/05/2018 · Torna una nova edició del Rec Stores, uns dies que el barri del REC d'Igualada pateix una gran transformació

> Llegir més.

Eco Fira de Calaf 

13/05/2018 · Certamen que es un aparador i punt de trobada de persones i professionals que, des d’àmbits diversos, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país. 

> Llegir més.

Fira Verd de Carme

13/05/2018 · Fira relacionada amb l'entorn paisatgístic condicionat per la flora i el curs de la riera de Carme que constitueix un marc incomparable per celebrar aquesta mostra de vivers, floristes i experts en jardineria. 

> Llegir més.

Aerosport

19/05 al 20/05/2018 · Aerosport és l'únic certamen d'aeronàutica general i esportiva de Catalunya i es celebra a l'aeròdrom d'Òdena.

> Llegir més.

Festes del Roser de Vallbona

18/05 al 21/05/2018  Vallbona d'Anoia celebra les Festes del Roser. Unes festes que formen part del Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya. La celebració comença el divendres i continua to el cap de setmana.

> Llegeix més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda

---

Què et recomanem?

Ruta per les Flandes de Piera 

Ruta per gaudir d'un dels paratges més sorprenents i desconeguts de l'Anoia per la seva singularitat que et transportarà a altres planetes. 

> Ves-la a fer.

Rutes per les Valls de l'Anoia 

L'espai natural de les Valls de l'Anoia ressegueix el curs fluvial del riu Anoia al sud-oest de la comarca, s'han elaborat 12 rutes per conèixer millor aquest espai .  

> Descobreix-les

Barraques Go ! 

Barraques Go  és una ruta amb APP que et permetrà descobrir les barraques de pedra seca de Castellolí, Vallbona d'Anoia i la Torre de Claramunt. Fes-la a partir del 22 de maig i guanya premis  

> No te la perdis 

---

Làctics la Tossa 

Productes Làctics La Tossa porta més de 30 anys elaborant formatges i altres productes amb la llet com a cuidada matèria primera.

> Descobreix-los.

Si vols conèixer altres productors de l'Anoia. Clica aquí 

---

Castell de Segur de Veciana

“Saps quin home de Segur de Veciana va ordenar la construcció del castell de Segur al segle XII? Participa al concurs i guanya un fantàstic premi. 

Termini: 27 de maig de 2018.

> Llegir més.

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

https://www.instagram.com/p/Bhmq9OeAIkT/?taken-by=carlota198

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme.
Cada mes en triarem una pel nostre butlletí i la fotografia selecionada tindrà un PREMI !

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat