Octubre 2018 - #21

Aquest mes, no et pots perdre ...

Tastanoia 

05/10 al 07/10//2018  Concentració de restaurants i productors de l’Anoia al centre d'Igualada per oferir una mostra dels seus millors productes.

> Llegir més.

Diada de Castelleres a Bellprat 

12/10/2018 El municipi de Bellprat acull la Diada de Castelleres – Memorial Natividad Yarza, una jornada de reivindicació de la memòria històrica i de la lluita de les dones per assolir papers de rellevància en el món polític, econòmic i social.

> Llegir més.

Mostra d'Embotits i Vins d'Altura

13/10 al 14/10/2018  · La Llacuna celebra la Mostra d’embotits i vins d’Altura, una festa gastronòmica on el vi, el cava, els embotits, els formatges i els carquinyolis són els protagonistes de l’esdeveniment

> Llegir més.

Trail de les Tres Font

 21/10/2018 ·  Masquefa acull per quarta edició la cursa de muntanya ‘Trail Les Tres Fonts’. Tres fonts seran testimonis del pas dels corredors: la font del Cementiri Vell, la Font del Violí, a la riera de Masquefa, i la Font del Roure.

.>Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda 

---

Què et recomanem?

Jornada d'aviació adaptada

La jornada d’aviació adaptada és un esdeveniment que tindrà lloc el 20 d’octubre a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena perquè durant un dia, les persones amb alguna discapacitat reconeguda tinguin l'oportunitat de gaudir del plaer de volar. 

> Llegir més.

Visita Copons 

Anoia Turisme, ha editat uns plànols anomenats “nuclis amb encant”, una iniciativa per posar en valor els nuclis antics dels diferents municipis de l’Anoia i promocionar la comarca

> Llegir més.

Ruta per la Serra de l'Ocata

Aquesta ruta dels Hostalets de Pierola transcorre entre vinyes i boscos, sempre sota l’atenta mirada de la muntanya de Montserrat que ens acompanyarà en la major part del traçat.

> Descobreix-la.

Mapa de l'Anoia

Voleu descobrir tots els punts turístics que té la comarca de l'Anoia. Descarregant-vos aquest mapa els podreu conèixer. 

> Descarrega-te'l.

---

Anoia del camp a la taula

Descobreix els productors de l'Anoia 

Mel Mas Buret, una mel de premi

En un paratge de Santa Margarida de Montbui s’ubica Mas Buret, on la quarta generació de la família Oliva regenta una empresa que produeix i comercialitza mel.

 

> Llegir més.

Si vols conèixer altres productors de l'Anoia. Clica aquí 

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

https://www.instagram.com/phocana/

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme
Cada mes en triarem una pel nostre butlletí i la fotografia selecionada tindrà un PREMI !

La millor fotografia del mes de setembre és del castell de Castellfollit de Riubregós i ha estat realitzada per la Teresa Helena. El premi d'aquest més de setembre han estat dues tasses d'Anoia Terra de Castells.

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat