novembre 2018 - #22

Aquest mes, no et pots perdre ...

Fira de la Carbassa a Calaf    

01/11/2018 · Calaf celebrarà, el dia de Tots Sants, la  Fira de la Carbassa, un certamen que gira entorn del cultiu i l’artesania d’aquest fruit de tardor.

> Llegir més.

Rec Stores a Igualada   

07/11 al 10/11/2018 · Festival que és la transformació d’un vell barri industrial en un espai de pop up stores de moda amb marques de primer nivell, paral·lelament també té lloc el Rec Street Food i el Rec Music Festival.

 > Llegir més.

Festa de l'oli a Piera

18/11/2018 ·  La Festa de l'oli, del Trull al Plat se celebra a Piera i té l’objectiu de promocionar l’oli que s'elabora en aquest muncipi.

> Llegir més.

Zoom Festival a Igualada  

20/11 al 25/11/2018 · Igualada acull el Festival de Ficció televisiva. Durant 5 dies es podran veure projeccions a concurs, ficció televisiva, debats, curtmetratges i professionals del sector de la petita pantalla. 

> Llegeix més 

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda

---

Què et recomanem?

Visita al castell de Jorba

11/11/2018. Cada segon diumenge de mes es realitza una visita guiada al castell de Jorba. La visita s'inicia a la plaça de l'Ajuntament d'aquesta població.  

 > Visita'l

Ruta : Per la serra de Feixes  

Ruta amb vistes panoràmiques des de la serra de Feixes des d’on veurem gran part de l’Anoia. Des de dalt de la Casa Alta es pot contemplar un mar infinit de boscos, camps, vinyes i pobles que donen immensitat al nostre territori.

> Descobreix-la

---

Oli Montbruc  

L’oli Montbruc s’elabora al municipi del Bruc amb la filosofia de la proximitat i el quilòmetre 0 cuidant tot el procés per obtenir un resultat excel•lent. L’oli que elaboren es pot adquirir a hores convingudes a la mateixa Masia de Can Rovira, al Bruc.

> Descobreix-lo.

Si vols conèixer altres productors de l'Anoia. Clica aquí 

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

https://www.instagram.com/p/BobJ5WolJ2k/?taken-by=castellsemili

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme.
Cada mes triarem una fotografia pel nostre butlletí i obtindrà un PREMI !

La millor fotografia amb l'etiqueta #anoiaturisme del mes d'octubre ha estat realitzada per l'Emili Castells i és una fotografia del Molí de Cal Titllo de Capellades. El premi d'aquest mes d'octubre és un lot de cerveses artesanes de l'Espina de Ferro. 

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat