desembre 2018 - #23

Aquest mes, no et pots perdre ...

Alta Anoia: Experiència Rural  

02/12/2018 · Alta Anoia Experience és un aparador dinàmic del territori de l’Alta Anoia, durant tot el matí del diumenge 2 de desembre a Copons.

> Llegeix més 

Festa del tio d'Argençola 

08/12/2018 · La Festa del Tió és una matinal per a tota la família per viure l’aventura de trobar els tions al bosc. També es fa un mercat on hi trobareu productes de proximitat i ecològics, í artesania feta a prop de casa

> Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda

---

Què et recomanem?

Visita al castell de la Torre 

01/12/2018. Aquest primer dissabte de desembre el castell de la Torre de Claramunt es pot visitar mitjançant una visita guiada. Una magnifica oportunitat per conèixer la història i els secrets d'aquest castell.  

 > Visita'l

Per la Pineda de Can Ferrer del Coll

Aquesta ruta permet enfilar-nos fins a tenir unes bones vistes sobre la zona de la vall del riu Anoia. Després baixem cap al riu Anoia veient les escarpades terrasses fluvials d’aquest paratge natural protegit. 

> Descobreix-la

TOPS de l'Alta Anoia   

El Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona ha editat la guia “Tops turístics de l’Alta Anoia” una guia per descobrir aques territori del nord de la comarca de l'Anoia

> Descarrega-te'l

.

---

Productes Ecològics Puig Aguilera  

Al peu del Puig Aguilera, a Can Jorba de les Planes (Òdena) fa generacions que es dediquen al camp i al voltant de mig segle que es dediquen a la ramaderia. Des del 2010 crien xais amb models de producció ecològica.

> Descobreix-los.

Si vols conèixer altres productors de l'Anoia. Clica aquí 

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

https://www.instagram.com/p/BobJ5WolJ2k/?taken-by=castellsemili

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme.
Cada mes triarem una fotografia pel nostre butlletí i obtindrà un PREMI !

La millor fotografia amb l'etiqueta #anoiaturisme del mes de novembre ha estat realitzada per @montselc7 i és una fotografia dels voltants de la resclosa de Jorba. El premi d'aquest mes és un lot de productes de l'Agrobotiga d'Igualada. 

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat