Especial Festes de Nadal 2018-2019  #24

Durant aquestes festes de Nadal, no et pots perdre ...

Pastorets de la Comarca

23/12 al 27/01/2019  Espectacle per excel·lència del Nadal, que a l'Anoia es representa a  Calaf, amb quasi un segle de tradició i Igualada amb més de 50 anys de representacions.

> Llegir més.

Pessebre Vivent de Prats de Rei 

26/12 al 13/01/2019 Per Nadal torna el reconegut Pessebre Vivent dels Prats de Rei, amb música pròpia,amb actors que parlen de viva veu i que compta amb una implicació de pràcticament tot el poble.

> Llegir més.

Pessebre Vivent de Piera

25/12/2018 El pessebre vivent de Piera, que compta amb més de 200 actors, ofereix una única representació durant el dia de Nadal de 18h a 21h, i s'ubica al nucli antic d'aquesta població.

> Llegir més.

Saló de la Infància

27/12/2018 al 04/01/2019 Un espai creat i dirigit a infants i famílies de la ciutat i comarca, amb activitats lúdiques i pedagògiques. Gratuït per a menors de 3 anys i acompanyants majors de 12 anys. 

> Lleigir més.

Cavalcada de Reis d'Igualada  

05/01/2019 La Cavalcada dels reis d’Igualada és, sense cap mena de dubte, la festa de la ciutat que atrau més gent. La nit de la vigília de Reis, infants i grans envaïm els carrers de la ciutat per gaudir del gran esdeveniment.

> Llegir més.

Reis Race 

06/01/2019 El dia de Reis, els carrers d’Igualada i els edificis més emblemàtics de la ciutat s’omplen de corredors en una cursa urbana, oberta a tothom.

> Llegir més.

Fira de Reis d'Igualada

06/01/2019 Passada la gran nit de Reis d’Igualada, el municipi es desperta amb la Fira de Reis, una de les fires més antigues de la comarca que reuneix artesans, productes d’alimentació, planters d’arbres, antiguitats, i molt més! 

> Llegir més.

---

Anoia, del Camp a la Taula

Descobreix els productors de l'Anoia

Caves i vins Pagès Entrena  

Des de fa un segle, la família Pagès s’ha dedicat a l’elaboració de vins d’alta qualitat. Pagès Entrena elabora vuit referències de cava, especialment d’alta gamma com els gran reserva i brut nature.

> Descobreix-los

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme
Cada mes triarem una fotografia pel nostre butlletí i obtindrà un PREMI !

La millor fotografia amb l'etiqueta #anoiaturisme del mes de novembre ha estat realitzada per @montselc7 i és una fotografia dels voltants de la resclosa de Jorba. El premi d'aquest mes és un lot de productes de l'Agrobotiga d'Igualada. 

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat