març 2019 - #25

Aquest mes, no et pots perdre ...

Festa de la Caldera de Montmaneu   

03/03/2019 · Per Carnestoltes un dels costums més arrelats són els grans àpats col·lectius; a Montmaneu en pren part tota la població repartint una mena d'escudella a la festa de la Caldera 

 > Llegir més.

Mercat Figueter de Capellades   

17/03/2019 · Tradicional fira-mercat que té els seus inicis segles enrere, temps en què era una diada de compravenda de productes, destacaven sobretot les figues que s’havien assecat i ensucrat prèviament a cada casa.

> Llegeix més 

FineArt a Igualada 

22/02 al 17/03/2019 · El FineArt Igualada és un dels circuits fotogràfics referents a nivell estatal. A més de ser un aparador de les obres de fotògrafs d’arreu del món també s’organitzen activitats culturals entorn de la fotografia. 

> Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda

---

Què et recomanem?

Nuclis amb encant  

Nuclis amb encant” és una col·lecció impulsada per Anoia Turisme per fer promoció de la comarca i que vol posar en valor els nuclis antics de diferents municipis de l’Anoia. De moment s’han editat els mapes de 5 municipis de la comarca. 

> Descobreix-los

Ruta Cap a Can Bernades  

Aquesta ruta ens farà gaudir de les ondulades carenes i magnifiques vistes des de les Serres de Montbui, la Guàrdia i Collbàs que conformen un espai únic gràcies al contrast de l’entorn. 

> Descobreix-la

Anoia Terra de Castells 

Molts castells d'Anoia Terra de Castells ofereixen visita guiada; Montbui, Jorba, Castellfollit, la Torre, Òdena, Claramunt, Tous, Vilademàger... Visita'ls i descobreix les seves històries i el seu passat .  

> Descobreix-los

---

Embotits artesans Can Torrens  

Al bell mig de Sant Martí Sesgueioles, Can Torrens manté l’essència de l’ofici de xarcuter amb l’elaboració d’embotits de forma artesanal des del 1899.

> Descobreix-los.

Si vols conèixer altres productors de l'Anoia. Clica aquí 

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme.
Cada mes triarem una fotografia pel nostre butlletí i obtindrà un PREMI !

La millor fotografia amb l'etiqueta #anoiaturisme del mes de febrer ha estat realitzada pel perfil  @anoia_world  i és una fotografia feta des del casttell de Vilademàger de la Llacuna. El premi d'aquest mes són dues entrades pel castell de la Pobla de Claramunt i dues tasses d'Anoia Terra de Castells.  

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat