abril 2019 - #26

Aquest mes, no et pots perdre ...

Mostra de teatre d'Igualada 

04/04 al 07/04/2019 · Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors i que té com a objectiu nodrir les programacions familiars d’arreu del país.. 

 > Llegir més.

Jornades de plantes oblidades 

13/04/2019 · El col·lectiu Eixarcolant organitza la 4a Edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades. Es tracta d’una iniciativa pionera a nivell català i estatal

> Llegeix més 

VolCat 2019  

18/04 al 21/04/2019 · La VolCAT 2019 serà més que quatre etapes de bicicleta de muntanya, seran quatre dies plens d'activitats, bon ambient i diversió per passar una Setmana Santa diferent a Igualada

> Llegir més.

Fira del Sant Crist de Piera  

27/04 al 28/04/2019 · Piera celebra la Fira del Sant Crist, una fira multisectorial on hi tenen cabuda tot tipus de mercats, vorejant el carrer principal de la població. 

> Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda

---

Què et recomanem?

Nuclis amb encant  

Nuclis amb encant” és una col·lecció impulsada per Anoia Turisme per fer promoció de la comarca i que vol posar en valor els nuclis antics de diferents municipis de l’Anoia. De moment s’han editat els mapes de 5 municipis de la comarca. 

> Descobreix-los

Ruta: Batalla dels Prats de Rei   

Ruta que comprèn els principals espais històrics de la batalla dels Prats de Rei, ocorreguda l’any 1711 durant la Guerra de Successió. Pot fer-se a peu, en bicicleta, a cavall o en quad. 

> Descobreix-la

Vallbona Parada i Fonda 

Cada 3r dissabte de mes es realitzen visites a Vallbona d’Anoia, que et permeten descobrir els orígens medievals, amb artesans dedicats a la producció de vidre blau i els diversos hostals i fondes que des del segle XV i fins avui, esquitxen el seu traçat urbà.

> Descobreix-la

---

D'melis hidromel a Vallbona d'Anoia   

Alguns dels productes que elabora D’melis són l’hidromel (que s’obté bàsicament de la fermentació de la mel i el pol·len,) el vinagre de mel “melagre”, una cervesa amb hidromel i tres varietats de paté.

> Descobreix-los.

Si vols conèixer altres productors de l'Anoia. Clica aquí 

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme.
Cada mes triarem una fotografia pel nostre butlletí i obtindrà un PREMI !

La millor fotografia amb l'etiqueta #anoiaturisme del mes de març ha estat realitzada pel perfil  @puig_riera  i és una fotografia de l'interior de l'església de la Tossa de Montbui. El premi d'aquest mes és un lot de marxandatge d'Anoia Terra de Castells.  

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat