maig 2019 - #27

Aquest mes, no et pots perdre ...

Aerosport a Òdena 

04/05 al 05/05/2019 · Aerosport és l'únic certamen d'aeronàutica general i esportiva de Catalunya i es celebra a l'aeròdrom d'Òdena

> Llegir més.

Rec Stores d'Igualada 

08/05 al 11/05/2019 · Rec Stores és la transformació efímera d’un vell barri industrial en un espai de pop up stores de moda amb marques de primer nivell; un gran festival que presenta alhora el Rec Street Food i el Rec Music Festival..

 > Llegir més.

Fira Verd de Carme 

12/05/2019 · Fira relacionada amb l'entorn paisatgístic condicionat per la flora i el curs de la riera de Carme que constitueix un marc incomparable per celebrar aquesta mostra de vivers, floristes i experts en jardineria.

> Llegeix més 

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda

---

Què et recomanem?

Nuclis amb encant  

Nuclis amb encant” és una col·lecció impulsada per Anoia Turisme per fer promoció de la comarca i que vol posar en valor els nuclis antics de diferents municipis de l’Anoia. De moment s’han editat els mapes de 5 municipis de la comarca. 

> Descobreix-los

D'Orpí a Santa Càndia  

Ruta que  ens farà conèixer el canviant paisatge de l’espai natural de la Riera de Carme. Des del castell d’Orpí observarem tota la vall i el bosc de solana i durant el descens cap a la riera ens endinsarem en el bosc d’obaga i de ribera. 

> Descobreix-la

Igualada Medieval 

Cada 3r diumenge de mes es realitzen visites a l'igualada Medieval que et permetran descobrir  els orígens mil·lenaris d’Igualada i recórrer les seves línies de muralla, i conèixer els elements patrimonials del nucli antic igualadí.

> Descobreix-la

---

Si vols conèixer altres productors de l'Anoia. Clica aquí 

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme.
Cada mes triarem una fotografia pel nostre butlletí i obtindrà un PREMI !

La millor fotografia amb l'etiqueta #anoiaturisme del mes d'abril ha estat realitzada pel perfil  @siramilan75  i és una fotografia del nucli de Pujalt. El premi d'aquest mes és un lot de marxandatge d'Anoia Terra de Castells.  

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat