juny 2019 - #28

Aquest mes, no et pots perdre ...

Benvinguts a Pagès 2019 

01/06 al 02/06/2019 · Cap de setmana on les explotacions ofereixen visites gratuïtes i a més a més s'ofereixen diverses activitats complementàries arreu del país. 

> Llegir més.

Festa del Timbaler del Bruc 

01/06 al 02/06/2019 · Aquesta festa commemora els fets ocorreguts el 4 de juny de 1808 quan una columna francesa sortí de Barcelona en direcció a Manresa, Lleida i Saragossa.

 > Llegir més.

Festa del Roser de Vallbona

07/06 al 11/06/2019 · Festa que es celebra al voltant del dilluns de Pasqua Granada. La celebració comença el divendres i continua tot el cap de setmana. El Ball de la Garlanda hi té un paper especial. 

> Llegeix més 

Vadefoodies a Igualada

15/06 al 16/06/2019 · Festival de les últimes tendències gastronòmiques que també ofereix xerrades i conferències de professionals del sector. Aquest any aprofundirà sobre la cuina coreana. 

> Llegeix més 

DesFOLCa't de Calaf

28/06 al 30/06/2019 · Calaf es converteix en la capital de la música popular i tradicional, amb aquest esdeveniment que reuneix als millors grups folk nacionals i internacionals 

> Llegeix més 

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda

---

Què et recomanem?

Rutes amb infants 

Espais de l’Anoia per gaudir amb infants” és un recull de 12 caminades adreçades a infants per conèixer diferents racons amb encant de la comarca de l’Anoia.

> Descobreix-les

Botigues de la plaça Gran de Calaf  

Calaf ha impulsat “Les botigues de la plaça Gran, un tresor recuperat” que converteix els petits comerços de la plaça Gran, ara tancats, en un museu que mostra tal com eren les botigues abans de tancar-les.

> Descobreix-les

Igualada Medieval 

Cada 3r diumenge de mes es realitzen visites a l'igualada Medieval que et permetran descobrir  els orígens mil·lenaris d’Igualada i recórrer les seves línies de muralla, i conèixer els elements patrimonials del nucli antic igualadí.

> Descobreix-la

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme.
Cada mes triarem una fotografia pel nostre butlletí i obtindrà un PREMI !

La millor fotografia amb l'etiqueta #anoiaturisme del mes de maig ha estat realitzada pel perfil @tvinya i és una fotografia del nucli d'Òdena. El premi d'aquest mes és un lot de marxandatge d'Anoia Terra de Castells.  

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat