juliol 2019 - #29

Aquest mes, no et pots perdre ...

Festival de llegendes de Tous  

06/07 al 07/07/2019 · Festival únic a les nostres terres. El Festival té l’objectiu de recuperar, potenciar i donar a conèixer històries i llegendes populars que coexisteixen arreu dels Països Catalans. 

> Llegir més.

Nits Culturals a Sant Pere Sallavinera

05/07 al 06/07/2019 · Les Nits Culturals a la plaça de Sant Pere són una proposta atractiva, amb un alt nivell de qualitatque se celebren  en el marc incomparable de la plaça de Sant Pere Sallavinera.

 > Llegir més.

European Balloon Festival

10/07 al 14/07/2019 ·  Festival de globus aerostàtics, que reuneix l’aspecte lúdic del vol, la bellesa d’aquest esport i la competició.

> Llegeix més 

Anoia Folk al castell de Claramunt 

20/07/2019 · Anoia Folk és el festival de música d'arrel tradicional que se celebra un dissabte de juliol al meravellós entorn del Castell de Claramunt.

> Llegeix més 

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda

---

Què et recomanem?

Gorgs i Saltants d'aigua 

A la comarca de l’Anoia tenim 4 zones molt refrescants on podem trobar saltants i gorgs d’aigua. Segons quina època de l'any no hi haurà aigua però són llocs ombrívols i amb molt bona temperatura. 

> Descobreix-los

Audioguies de Masquefa

Masquefa disposa de dues audioguies que et permeten conèixer el seu municipi d'una forma molt divertida. Les audioguies es titulen "un passeig per Masquefa" i les "aventures al CRARC" 

> Descobreix-les

Rutes amb infants 

Espais de l’Anoia per gaudir amb infants” és un recull de 12 caminades adreçades a infants per conèixer diferents racons amb encant de la comarca de l’Anoia.

> Descobreix-les

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme.
Cada mes triarem una fotografia pel nostre butlletí i obtindrà un PREMI !

La millor fotografia amb l'etiqueta #anoiaturisme del mes de maig ha estat realitzada pel perfil @jossepr i és una fotografia de Prats de Rei. El premi d'aquest mes és un lot de marxandatge d'Anoia Terra de Castells.  

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat