ESCAPA’T A L’ANOIA, T’HO MEREIXES

La comarca de l’Anoia t’ofereix un munt de propostes diferents que et permetran conèixer la seva singularitat i la seva pròpia personalitat. Aquest fulletó et recomana 28 propostes perquè descobreixis tot el seu encant.

L’Anoia és una comarca situada al centre de Catalunya que està plena de matisos i de contrastos. Al nord trobem la zona de l’Alta Anoia amb els seus altiplans dominats pel groc dels cereals madurs a l’estiu i pels verds de la primavera. Al centre de la comarca, la Conca d’Òdena caracteritzada pels seus boscos frondosos i per ser la zona més poblada i finalment al sud; la baixa Anoia, la zona més mediterrània plena de veremes intenses i camps d’oliveres.

La comarca de l’Anoia t’ofereix un munt de propostes diferents que et permetran conèixer la seva singularitat i la seva pròpia personalitat. Aquest fulletó et recomana 28 propostes perquè descobreixis tot el seu encant. Relaxa’t a un establiment rural, tasta els productes locals, visita el patrimoni, fes rutes amb bicicleta o senderistes, descob- reix l’enoturisme, endinsa’t amb els seus orígens… aquestes només són algunes de les activitats que hi podràs fer.

Escapa’t a l’Anoia, segur que repetiràs!