Newsletter
COVID-19
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • On comprar
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
  • Escapa’t a l’Anoia
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS
  • RECEPTES

    RECEPTES

Amanida d’estiu

Ingredients:
Enciams variats
Tomàquets cirera
Tomàquets de Copons
Síndria, meló o fruita del temps
Formatge fresc de la Tossa
Oli d’oliva verge extra
Vinagre de poma
Mostassa Dijonaisse
Sal i pebre

Preparació: netegem, escorrem i barregem els ingredients; enciams, tomàquets i formatge fresc o els ingredients que tinguem a l’abast o que ens agradin més i ho posem tot dins d’un pot de vidre. Preparem la vinagreta dins un pot petit de vidre, barrejant 2/3 d’oli d’oliva i 1/3 de vinagre de poma. Salpebrem la barreja i posem una culleradeta de mostassa dijonaisse. L’interessant d’aquest plat és que l’amanida ens la podem emportar a qualsevol lloc, d’excursió amb la família o els amics i preparar la barreja en un moment. Només haurem de portar els dos pots,anteriorment preparats, tirar la vinagreta dins del pot de l’amanida i barrejar-los.



www.somiatruites.eu
Share Button
Anoia Arròs Paperer Art barraques de pedra seca Bellprat botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral cassola Castells cigronet Cultura Festa figues Fira formatge fruita dolça GASTRONOMIA Història Igualada La Llacuna La Torre de Claramunt Llibres Mala Dona Medieval mel mercat Modernisme Montserrat Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi Vila del Llibre Vilanova del Camí vinya Òdena

Què més podem visitar?

TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

Amanida d’estiu

www.somiatruites.eu

Newsletter

Si vols descobrir l’Anoia, rebre recomanacions d’activitats, rutes, sortides, … saber què no ets pots perdre del seu patrimoni, cultura i gastronomia, i conèixer l’agenda dels esdeveniments més destacats, subscriu-te al butlletí d’Anoia Turisme.