Celler Pla de Morei

El celler Pla de Morei neix per a tornar a posicionar l’Anoia com a territori de llarga tradició vitivinícola i impulsar el seu coneixement i la seva reimplantació a la zona. La finca és plena de racons com els marges i les barraques de pedra seca que són testimoni d’aquest llegat vitícola.


Visita a Caves Bohigas

La finca inclou una magnífica masia del segle XIII, una capella neogòtica i unes caves subterrànies. Es realitzen visites guiades que barregen la història de la finca amb el procés d’elaboració del cava, descobrint tots els racons de la finca Can Macià i finalitzant amb el tast de dos productes Bohigas.


Visita al celler de la Finca Can Feixes

La finca Can Feixes està situada a la part més septentrional del Penedès, a terres altes de Cabrera i Mediona. L’explotació es manté en un estricte règim familiar responsabilitzat en un ús productiu de la terra compatible amb les seves funcions ecològiques.


Visita amb tast de vins, i possibilitat de dinar de pagès, al Mas dels Clavers

Mas dels Clavers és la marca dels vins elaborats al celler exclusivament de les vinyes més velles de la finca, que des de l’any 2015 estan certificades en agricultura ecològica.


Visita guiada amb tast de vins i degustació de productes a Can Bonastre Wine Resort

Can Bonastre Wine Resort és un concepte innovador i especial a través del qual aquest celler català ha reinventat el món del vi.


Visita al celler amb tast de vins i caves, o taller d’embotellar una ampolla de cava a Raventós Rossell

La finca està situada entre els pobles de Masquefa i Sant Sadurní d’Anoia amb una extensió de 52 hectàrees de terreny aproximadament; s’hi troben varietats com chardonnay, sauvignon blanc, merlot, syrah, cabernet sauvignon, pinot noir, entre d’altres.


Visita al celler amb tast de vins, guiada per l’enòleg i propietari del celler, a Pagès Entrena

Pagès Entrena és un celler familiar, amb 3 generacions d’història, que ofereix un gran ventall d’activitats enoturístiques per tal de transmetre la cultura del vi i del cava, d’una forma distreta per a tothom.


Visita al celler i vinyes amb tast de vins i caves, al celler Torrens Moliner

La Finca i Bodega de “Les Plantes de la Riba” és el principal valor, exponent i estàndard dels seus vins i caves.


Visita al celler amb tast de vins a la Cava Gabarró

A partir d’una elaboració cuidada fins a l’últim detall asseguren un producte de qualitat indiscutible.


Visita al celler de Castell d’Age

La història de Castell d’Age és la de tres generacions de dones: àvia, mare i filla. El seu cos és català. La seva ànima, suïssa. I el seu símbol, el grifó; un ser mitològic, meitat àliga i meitat lleó, rei del cel i també de la terra.


Visita al celler de Clot de les Soleres

Clot de les Soleres realitza tot el procés, des del cultiu de les vinyes, verema i elaboració del vi, fins a embotellat i etiquetat, garantint així la procedència i qualitat del producte.


Visita al celler de la Cava Maria Casanovas

El paisatge de la Cava Maria Casanovas abasta impressionants vistes dels turons, vinyes, oliveres i bosc en un indret d’un gran valor paisatgístic. Cultivem estrictament les nostres vinyes ecològiques respectant el medi ambient i el nostre entorn.


Visita a les vinyes amb maridatge de vins, i possibilitat de maridatge de formatges de la Formatgeria Ancosa, al Celler Grapissó

Les vinyes que el Celler Grapissó utilitza per fer els seus productes, són vinyes originaries de la Llacuna, de 15-30 anys d’antiguitat.


Visita al celler amb tast de vins i mostos al Mas del Puig Bonans

Bonans elabora vins i mostos ecològics de forma totalment artesanal a partir de raïms de vinyes de més de 40 anys i collides a mà. El resultat són vins francs amb molt de cos i estructura i alguns d’ells sense sulfits.


Gaudeix de l’enoturisme de l’Anoia

Setembre és temps de verema! Alguns dels cellers de l’Anoia t’ofereixen la possibilitat de visitar-los i conèixer el procés d’elaboració del vi i el cava, gaudir de degustacions, de l’entorn … Descobreix-los!


Vine a gaudir i assaborir la Llacuna

Diumenge 11 de setembre tindrà lloc de nou a La Llacuna una visita guiada original i amena que combinarà la descoberta del patrimoni amb els productes més característics del municipi com els embotits, els formatges i els vins elaborats artesanalment per productors del municipi.

Data: 11/09/2022