Celler Pla de Morei

El celler Pla de Morei t’ofereix unes experiències úniques: Enòleg per un dia, Maridatge amb formatges, Paper i vi, i Terra i vi.
La finca és plena de racons com els marges i les barraques de pedra seca que són testimoni d’aquest llegat vitícola.


Visita a Caves Bohigas

La finca inclou una magnífica masia del segle XIII, una capella neogòtica i unes caves subterrànies.
Gaudeix de les experiències d’enoturisme: Bohigas Walk&Wine i Visita Caves Bohigas.


Visita al celler de la Finca Can Feixes

La finca Can Feixes està situada a la part més septentrional del Penedès, a terres altes de Cabrera i Mediona. L’explotació es manté en un estricte règim familiar responsabilitzat en un ús productiu de la terra compatible amb les seves funcions ecològiques. Descobreix-la amb una visita guiada a la finca.


Visita guiada amb tast de vins i degustació de productes a Can Bonastre Wine Resort

Can Bonastre Wine Resort és un concepte innovador i especial a través del qual aquest celler català ha reinventat el món del vi.


Visita al celler amb tast de vins i caves a Raventós Rossell

La finca està situada entre els pobles de Masquefa i Sant Sadurní d’Anoia amb una extensió de 52 hectàrees de terreny aproximadament; s’hi troben varietats com chardonnay, sauvignon blanc, merlot, syrah, cabernet sauvignon, pinot noir, entre d’altres. Visita-la!


Visita al celler amb tast de vins, guiada per l’enòleg i propietari del celler, a Pagès Entrena

Pagès Entrena és un celler familiar, amb 3 generacions d’història, que ofereix un gran ventall d’activitats enoturístiques per tal de transmetre la cultura del vi i del cava, d’una forma distreta per a tothom: Anem de copes, Descobrir el cava familiar, Evoluciona amb el cava, Maridatge de formatges i Reconèixer el cava


Visita al celler i vinyes amb tast de vins i caves, al celler Torrens Moliner

La Finca i Bodega de “Les Plantes de la Riba” és el principal valor, exponent i estàndard dels seus vins i caves. Descobreix la seva visita guiada.


Visita al celler amb tast de vins a la Cava Gabarró

A partir d’una elaboració cuidada fins a l’últim detall asseguren un producte de qualitat indiscutible. Descobreix la visita guiada al celler!


Visita al celler de Clot de les Soleres

Clot de les Soleres realitza tot el procés, des del cultiu de les vinyes, verema i elaboració del vi, fins a embotellat i etiquetat, garantint així la procedència i qualitat del producte.


Visita al celler de la Cava Maria Casanovas

El paisatge de la Cava Maria Casanovas abasta impressionants vistes dels turons, vinyes, oliveres i bosc en un indret d’un gran valor paisatgístic. Cultivem estrictament les nostres vinyes ecològiques respectant el medi ambient i el nostre entorn. Visita el celler!


Visita a les vinyes amb maridatge de vins, i possibilitat de maridatge de formatges de la Formatgeria Ancosa, al Celler Grapissó

Les vinyes que el Celler Grapissó utilitza per fer els seus productes, són vinyes originaries de la Llacuna, de 15-30 anys d’antiguitat. Visita el celler i fes un maridatge de vins o vins i formatges!


Visita al celler amb tast de vins i mostos al Mas del Puig Bonans

Bonans elabora vins i mostos ecològics de forma totalment artesanal a partir de raïms de vinyes de més de 40 anys i collides a mà. El resultat són vins francs amb molt de cos i estructura i alguns d’ells sense sulfits.


Gaudeix de l’enoturisme de l’Anoia

Setembre és temps de verema! Alguns dels cellers de l’Anoia t’ofereixen la possibilitat de visitar-los i conèixer el procés d’elaboració del vi i el cava, gaudir de degustacions, de l’entorn … Descobreix-los!