
El celler Pla de Morei neix per a tornar a posicionar l’Anoia com a territori de llarga tradició vitivinícola i impulsar el seu coneixement i la seva reimplantació a la zona. La finca és plena de racons com els marges i les barraques de pedra seca que són testimoni d’aquest llegat vitícola.

La finca inclou una magnífica masia del segle XIII, una capella neogòtica i unes caves subterrànies. Es realitzen visites guiades que barregen la història de la finca amb el procés d’elaboració del cava, descobrint tots els racons de la finca Can Macià i finalitzant amb el tast de dos productes Bohigas.

La finca Can Feixes està situada a la part més septentrional del Penedès, a terres altes de Cabrera i Mediona. L’explotació es manté en un estricte règim familiar responsabilitzat en un ús productiu de la terra compatible amb les seves funcions ecològiques.

Mas dels Clavers és la marca dels vins elaborats al celler exclusivament de les vinyes més velles de la finca, que des de l’any 2015 estan certificades en agricultura ecològica.

Can Bonastre Wine Resort és un concepte innovador i especial a través del qual aquest celler català ha reinventat el món del vi.

La finca està situada entre els pobles de Masquefa i Sant Sadurní d’Anoia amb una extensió de 52 hectàrees de terreny aproximadament; s’hi troben varietats com chardonnay, sauvignon blanc, merlot, syrah, cabernet sauvignon, pinot noir, entre d’altres.

Pagès Entrena és un celler familiar, amb 3 generacions d’història, que ofereix un gran ventall d’activitats enoturístiques per tal de transmetre la cultura del vi i del cava, d’una forma distreta per a tothom.

La Finca i Bodega de “Les Plantes de la Riba” és el principal valor, exponent i estàndard dels seus vins i caves.

A partir d’una elaboració cuidada fins a l’últim detall asseguren un producte de qualitat indiscutible.

La història de Castell d’Age és la de tres generacions de dones: àvia, mare i filla. El seu cos és català. La seva ànima, suïssa. I el seu símbol, el grifó; un ser mitològic, meitat àliga i meitat lleó, rei del cel i també de la terra.

Clot de les Soleres realitza tot el procés, des del cultiu de les vinyes, verema i elaboració del vi, fins a embotellat i etiquetat, garantint així la procedència i qualitat del producte.

El paisatge de la Cava Maria Casanovas abasta impressionants vistes dels turons, vinyes, oliveres i bosc en un indret d’un gran valor paisatgístic. Cultivem estrictament les nostres vinyes ecològiques respectant el medi ambient i el nostre entorn.

Les vinyes que el Celler Grapissó utilitza per fer els seus productes, són vinyes originaries de la Llacuna, de 15-30 anys d’antiguitat.

Bonans elabora vins i mostos ecològics de forma totalment artesanal a partir de raïms de vinyes de més de 40 anys i collides a mà. El resultat són vins francs amb molt de cos i estructura i alguns d’ells sense sulfits.

Setembre és temps de verema! Alguns dels cellers de l’Anoia t’ofereixen la possibilitat de visitar-los i conèixer el procés d’elaboració del vi i el cava, gaudir de degustacions, de l’entorn … Descobreix-los!

Diumenge 11 de setembre tindrà lloc de nou a La Llacuna una visita guiada original i amena que combinarà la descoberta del patrimoni amb els productes més característics del municipi com els embotits, els formatges i els vins elaborats artesanalment per productors del municipi.