Un matí amb el pastor

Passeu un matí amb el pastor i descobriu el dia a dia d’un pastor, el seu ramat d’ovelles i cabres i el gos d’atura. Una divertida activitat que apropa els nens i nenes a la natura i a la ramaderia, una feina mil·lenària.


la baCiCleta

La baCiCleta dóna l’oportunitat de gaudir del territori, el lleure i l’esport d’una manera còmoda, divertida i accessible per tothom, a través de bicicletes elèctriques.


Activitats amb cavall

Vols conèixer el nostre entorn tot fent ruta a cavall? No et perdis les activitats de turisme eqüestre que t’ofereix la nostra comarca.


Descobreix les plantes silvestres comestibles!

Sortida etnobotànica per conèixer els usos culinaris de les plantes silvestres.


Descobreix i tasta les plantes silvestres comestibles!

Sortida etnobotànica per descobrir els usos culinaris de les plantes silvestres seguida d’una degustació de productes silvestres.


Descobreix, cuina i tasta les plantes silvestres comestibles!

Sortida per identificar i recollir espècies silvestres comestibles seguida d’un taller de cuina silvestre amb la corresponent degustació.


Descobreix el món de les abelles i la producció d’oli a la Masia Can Sagristà

Endinsa’t en el món de les abelles amb aquest taller per a tota la família, a la Masia Can Sagristà de Piera. También son productores de aceite, ungüentos y jabones artesanales


10 llocs amb encant a l’Anoia on anar a menjar la mona

Menjar la mona a la natura és una tradició molt arrelada per a moltes famílies. El dilluns de pasqua és la cita al calendari per gaudir de l’entorn amb un final dolç. A l’Anoia som afortunats i ben a prop de casa segur que trobes algun paratge on es podrà fer una barbacoa, una paella o portar la carmanyola per passar un dia genial. Us deixem aquí la llista amb 10 de les nostres recomanacions!