Un matí amb el pastor

Passeu un matí amb el pastor i descobriu el dia a dia d’un pastor, el seu ramat d’ovelles i cabres i el gos d’atura. Una divertida activitat que apropa els nens i nenes a la natura i a la ramaderia, una feina mil·lenària.


Descobreix i gaudeix tot pedalant amb La baCiCleta

La baCiCleta dóna l’oportunitat de gaudir del territori, el lleure i l’esport d’una manera còmoda, divertida i accessible per tothom, a través de bicicletes elèctriques.


Activitats amb cavall

Vols conèixer el nostre entorn tot fent ruta a cavall? No et perdis les activitats de turisme eqüestre que t’ofereix la nostra comarca.


Descobreix, cuina i tasta les plantes silvestres comestibles!

Sortida per identificar i recollir espècies silvestres comestibles seguida d’un taller de cuina silvestre amb la corresponent degustació.


Descobreix el món de les abelles i la producció d’oli a la Masia Can Sagristà

Endinsa’t en el món de les abelles amb aquest taller per a tota la família, a la Masia Can Sagristà de Piera. También son productores de aceite, ungüentos y jabones artesanales


Escape Farm Anoia

El primer Escape Room Rural a la Comarca de l’Anoia. T’atreveixes a posar-te a prova?


Gimcana digital per a famílies a la Regió d’Agulles del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat

La Regió d’Agulles del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat et planteja una proposta divertida, per fer amb la família i els amics, i alhora per gaudir de l’entorn natural: la Gimcana Digital. 


Granja escola i circuit sensorial a l’Hípica Serra Burgès

Endinsa’t a l’entorn natural de la Finca Serra Burgès i gaudeix amb la família o amics en un entorn proper, i en contacte amb animals i la natura.