Un matí amb el pastor

Passeu un matí amb el pastor i descobriu el dia a dia d’un pastor, el seu ramat d’ovelles i cabres i el gos d’atura. Una divertida activitat que apropa els nens i nenes a la natura i a la ramaderia, una feina mil·lenària.


La baCiCleta

La baCiCleta dóna l’oportunitat de gaudir del territori, el lleure i l’esport d’una manera còmoda, divertida i accessible per tothom, a través de bicicletes elèctriques.


Activitats amb cavall

Vols conèixer el nostre entorn tot fent ruta a cavall? No et perdis les activitats de turisme eqüestre que t’ofereix la nostra comarca.


Descobreix les plantes silvestres comestibles!

Sortida etnobotànica per conèixer els usos culinaris de les plantes silvestres.


Descobreix i tasta les plantes silvestres comestibles!

Sortida etnobotànica per descobrir els usos culinaris de les plantes silvestres seguida d’una degustació de productes silvestres.


Descobreix, cuina i tasta les plantes silvestres comestibles!

Sortida per identificar i recollir espècies silvestres comestibles seguida d’un taller de cuina silvestre amb la corresponent degustació.


Descobreix el món de les abelles i la producció d’oli a la Masia Can Sagristà

Endinsa’t en el món de les abelles amb aquest taller per a tota la família, a la Masia Can Sagristà de Piera. También son productores de aceite, ungüentos y jabones artesanales


Et donem uns consells per millorar l’eficiència energètica i la sostenibilitat del teu establiment!

L’Anoia i el Consell Comarcal estan adherits al compromís Biosphere, certificat que garanteix la implementació d’accions per millorar l’eficiència energètica i lluita per establir la sostenibilitat transversal: ambiental, social, cultural, econòmica i turística arreu de la comarca. S’executen anualment diferents accions en cinc eixos: social, cultural, econòmic, canvi climàtic i medi ambient.


10 llocs amb encant a l’Anoia on anar a fer un pícnic

A l’Anoia hi ha moltes opcions per fer una excursió fins a un indret especial i, allà, un cop havent fet la ruta, fer-hi una barbacoa, una paella o portar el túper per passar un dia genial. Aquí trobareu una llista de deu llocs a l’aire lliure per fer un bon pícnic a l’Anoia. Us deixem aquí la llista amb 10 de les nostres recomanacions!


5 propostes per descobrir l’Anoia en família

El bon temps crida a sortir de casa, fer excursions per la natura i quan la calor empeny refugiar-se en un museu. Tot això i més, ho pots fer ben a prop de casa. Pren nota perquè a l’Anoia no et faltaran plans per gaudir del nostre entorn amb els més petits de la casa.


5 propostes per gaudir de l’Anoia aquest estiu sense passar calor

El bon temps crida a sortir de casa, fer excursions per la natura quan la calor no empeny i quan sí que ho fa, tenim un munt de piscines amb encant per refrescar-nos i activitats a la fresca per passar un dia en família i/o amics. I tot això ho tenim al costat de casa.

Pren nota perquè a l’Anoia no et faltaran plans per gaudir d’aquest estiu sense patir calor!