Un matí amb el pastor

Passeu un matí amb el pastor i descobriu el dia a dia d’un pastor, el seu ramat d’ovelles i cabres i el gos d’atura. Una divertida activitat que apropa els nens i nenes a la natura i a la ramaderia, una feina mil·lenària.


La baCiCleta

La baCiCleta dóna l’oportunitat de gaudir del territori, el lleure i l’esport d’una manera còmoda, divertida i accessible per tothom, a través de bicicletes elèctriques.


Activitats amb cavall

Vols conèixer el nostre entorn tot fent ruta a cavall? No et perdis les activitats de turisme eqüestre que t’ofereix la nostra comarca.


Descobreix les plantes silvestres comestibles!

Sortida etnobotànica per conèixer els usos culinaris de les plantes silvestres.


Descobreix i tasta les plantes silvestres comestibles!

Sortida etnobotànica per descobrir els usos culinaris de les plantes silvestres seguida d’una degustació de productes silvestres.


Descobreix, cuina i tasta les plantes silvestres comestibles!

Sortida per identificar i recollir espècies silvestres comestibles seguida d’un taller de cuina silvestre amb la corresponent degustació.


Descobreix el món de les abelles i la producció d’oli a la Masia Can Sagristà

Endinsa’t en el món de les abelles amb aquest taller per a tota la família, a la Masia Can Sagristà de Piera. También son productores de aceite, ungüentos y jabones artesanales


Et donem uns consells per millorar l’eficiència energètica i la sostenibilitat del teu establiment!

L’Anoia i el Consell Comarcal estan adherits al compromís Biosphere, certificat que garanteix la implementació d’accions per millorar l’eficiència energètica i lluita per establir la sostenibilitat transversal: ambiental, social, cultural, econòmica i turística arreu de la comarca. S’executen anualment diferents accions en cinc eixos: social, cultural, econòmic, canvi climàtic i medi ambient.


10 llocs fascinants per descobrir a la Llacuna a través de la copa de vi

Espectacular escapada de mitja jornada al municipi de La Llacuna (Anoia), que engloba una ruta de senderisme i amb cotxe monovolum que ens porta a descobrir monuments prehistòrics, llocs medievals, jaciments arqueològics i paisatges que et deixen gairebé sense alè. Experiència de maridatge de 4 vins d’acord amb la natura a 4 llocs emblemàtics de l’entorn natural de La Llacuna. 


Escape Farm Anoia

El primer Escape Room Rural a la Comarca de l’Anoia. T’atreveixes a posar-te a prova?