Un matí amb el pastor

Passeu un matí amb el pastor i descobriu el dia a dia d’un pastor, el seu ramat d’ovelles i cabres i el gos d’atura. Una divertida activitat que apropa els nens i nenes a la natura i a la ramaderia, una feina mil·lenària.


Passejades amb carruatge

Podem conèixer un indret de moltes maneres, però no a tot arreu ens brinden l’oportunitat d’apropar-nos a un dels pulmons de la comarca com ho fan a la Llacuna: per camins de carro i amb carruatges de tracció animal.
Les rutes en carruatge transcorren per diverses rutes al magnífic entorn de La Llacuna i tenen el seu punt de sortida a la plaça de la Font. Una bona proposta per gaudir d’un dia amb família, i els més menuts de la casa de ben segur no oblidaran mai.


la baCiCleta

La baCiCleta dóna l’oportunitat de gaudir del territori, el lleure i l’esport d’una manera còmoda, divertida i accessible per tothom, a través de bicicletes elèctriques.


Tu tries com vols gaudir de l’entorn!

Escull com vols gaudir del patrimoni cultural i natural de Castellfollit de Riubregós! Caminant, en BTT elèctrica, en Buggie o en Segway.


Activitats amb cavall

Vols conèixer el nostre entorn tot fent ruta a cavall? No et perdis les activitats de turisme eqüestre que t’ofereix la nostra comarca.