Newsletter
COVID-19
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Anoia Turisme
Menu 
  • què fer?
    • Cultura i patrimoni
      • Descobreix els origens
      • MUSEUS DE L’ANOIA
      • Patrimoni Religiós
      • Visites guiades al patrimoni
      • L’ANOIA INDUSTRIAL
      • EL MODERNISME
    • COMARCA MEDIEVAL
      • Anoia Terra de Castells
      • Tots els Castells de l’Anoia
      • Castells amb visita guiada
      • Castells amb visita exterior lliure
    • ESPORT I NATURA
      • Anoia Sports Premium
      • Parc Motor – el món del motor
      • El cel de l’Anoia: Vol i Globus
    • ANOIA DEL CAMP A LA TAULA
      • Productors de l’Anoia
      • Especies Silvestres de l’Anoia
      • Receptes
      • On comprar
      • Tasta l’Anoia
      • Enoturisme
    • EXPERIÈNCIES ÚNIQUES
      • Adrenalina Pura
      • Naturalitat rural
      • Diversió total
      • Vivències experimentals
      • Explora el passat
      • BOTIGUES DE FÀBRICA
    • RACONS DE L’ANOIA
      • RUTES, CAMINS I SENDERS DE L’ANOIA
      • GORGS I SALTANTS D’AIGUA
      • Nuclis amb encant
      • Els Miradors de l’Anoia
      • Places porxades
    • ESDEVENIMENTS
      • CULTURALS
      • FESTES POPULARS
      • FIRES I MERCATS
      • GASTRONÒMICS
      • MUSICALS
      • MODA
  • Escapa’t a l’Anoia
  • Menjar i dormir
    • Dormir
    • Menjar
  • AGENDA
  • CONTACTAR
    • CONTACTAR
    • Altres Punts d’informació Turística
  • >> CATALÀ
  • >> ESPAÑOL
  • >> ENGLISH
  • >> FRANÇAIS

Pollastre de pagès farcit amb foie

Ingredients per a quatre persones:
1 pollastre de pagès de 2,5 kg desossat
Ceba, all, tomàquet, sal, pebre, canyella, aigua, vi ranci, oli d’oliva i fetge d’ànec o oca fresc
Paper film transparent i malla per lligar la peça.

Elaboració: per la farsa, agafem un fetge d’ànec o d´oca fresc, és a dir cru. El netejem el trossejem, salpebrem i reservem al frigorífic. És opcional afegir-hi ratlladura de tofòna, bacó, nous, poma…Posem el pollastre amb la pell cap a baix sobre del film, salpebrem distribuïm la farsa deixant lliure els extrems. Ajudant-nos amb el film, anem enrollant-lo fins que ens quedi una peça tancada i el guardem una estona al congelador. Retirem el paper de film i la lliguem amb la malla. Salpebrem i marquem la peça per sellar la carn i donarli un bonic color.

En una safata disposem el pollastre la ceba a juliana, els tomàquets per la meitat, els alls sencers, una branca de canyella i ho salpebrem. Hi afegim una mica d’aigua, vi ranci i un rajolí d’oli d’oliva. Ho liquem al forn a 180º durant 1h i 15 min. donant voltes de tant en tant i afegint una mica d’aigua si veiem que s’ha assecat molt.
Per fer la salsa, traiem el pollastre de la safata de forn i tota la resta (verdures, sucs) ho triturarem amb la túrmix. A continuació, ho passem per un passapuré i la salsa ja està a punt.

La presentació la podem realizar de diferents maneres. Tallant el rodó de pollastre a talls i la salsa per sobre. També podem presentar-ho sencer en una bonica safata amb la salsa a part i tallar-ho davant dels convidats.



www.castellorpi.com
Share Button
Anoia Arròs Paperer Art barraques de pedra seca Bellprat botifarra Cabrera d'Anoia Calaf Camí Ral cassola Castells cigronet Cultura Festa figues Fira formatge fruita dolça GASTRONOMIA Història Igualada La Llacuna La Torre de Claramunt Llibres Mala Dona Medieval mel mercat Modernisme Montserrat Piera pollastre préssec recepta restaurant rural Salts d'Aigua Teatre Vallbona d'Anoia Veciana vi Vila del Llibre Vilanova del Camí vinya Òdena

Què més podem visitar?

TOP ANOIA
TOP ANOIA
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
ANOIA, TERRA DE CASTELLS
SITUACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
I RODALIES

Pollastre de pagès farcit amb foie

www.castellorpi.com

Newsletter

Si vols descobrir l’Anoia, rebre recomanacions d’activitats, rutes, sortides, … saber què no ets pots perdre del seu patrimoni, cultura i gastronomia, i conèixer l’agenda dels esdeveniments més destacats, subscriu-te al butlletí d’Anoia Turisme.