Visites astro-meteorològiques a l’Observatori de Pujalt

Descobreix l’observatori de Pujalt amb diferents tipus de visites relacionades tant amb la meteorologia com amb l’astronomia. Totes les visites estan orientades per a totes les edats, i tant per a famílies, grups, amics, etc…


Jornada d’aviació adaptada

La jornada d’aviació adaptada és un esdeveniment que tindrà lloc el 2 d’octubre a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena.

Data: 02/10/2021

Sopars sota les estrelles al jardí de l’Observatori de Pujalt

Viu els “Sopars sota les estrelles” al jardí de l’Observatori de Pujalt, amb la col·laboració del Restaurant la Figuera de l’Astor. Els sopars es porten a terme cada dijous.

Data: 16/07/2020 fins 20/08/2020

10 llocs fascinants per descobrir a la Llacuna a través de la copa de vi

Espectacular escapada de mitja jornada al municipi de La Llacuna (Anoia), que engloba una ruta de senderisme i amb cotxe monovolum que ens porta a descobrir monuments prehistòrics, llocs medievals, jaciments arqueològics i paisatges que et deixen gairebé sense alè. Experiència de maridatge de 4 vins d’acord amb la natura a 4 llocs emblemàtics de l’entorn natural de La Llacuna. 


Vine a gaudir i assaborir la Llacuna

Diumenge 11 de setembre tindrà lloc de nou a La Llacuna una visita guiada original i amena que combinarà la descoberta del patrimoni amb els productes més característics del municipi com els embotits, els formatges i els vins elaborats artesanalment per productors del municipi.

Data: 11/09/2022

Escape Farm Anoia

El primer Escape Room Rural a la Comarca de l’Anoia. T’atreveixes a posar-te a prova?