Vila del Llibre

Vila del Llibre

Al petit municipi de Bellprat es celebra la Vila del Llibre, que entre altres activitats acull un mercat del llibre vell, un del llibre nou amb escriptors convidats i també la trobada de col·leccionistes de punts de llibre. Per als organitzadors, l’objectiu és poder gaudir d’aquest petit indret rural d’interès històric convertint les velles cases en petites exposicions i els carrers en mercats.

Fira del Camí Ral

Fira del Camí Ral

La fira rememora l’antic camí ral que unia Barcelona i Saragossa i que passava pel bell mig del nostre municipi. La Fira ocupa un tram del carrer major, que és per on passava aquest camí ral, la Plaça de l’Església, el carrer Santa Llúcia i el carrer Onze de Setembre.

Fira de Sant Crist de Piera

Fira de Sant Crist de Piera

L’Ajuntament de Piera desitja promocionar la Fira del Sant Crist amb la major mostra de productes i serveis que es realitzen al municipi, acollint també empreses i expositors d’arreu de Catalunya. La nostra Fira és multisectorial i hi tenen cabuda tot tipus de mercats, en un espai lineal de més d’un quilòmetre, vorejant el carrer principal de la població. Des de la Piera més comercial a la més antiga, la medieval i la romànica, us convidem a que la visiteu.

Fira Verd de Carme

Fira Verd de Carme

Firaverd , fira relacionada amb l’entorn paisatgístic de Carme , condicionat per la flora i el curs de la riera. La privilegiada situació de Carme constitueix un marc incomparable per celebrar aquesta mostra de vivers, floristes i experts en jardineria d’arreu de la comarca . Més d’una trentena de firmes expositores confien en aquesta proposta especialitzada.

Mercat de la Fruita Dolça

Mercat de la Fruita Dolça

A partir del mes de Juny, es celebra a Piera el Mercat de la Fruita Dolça, principalment amb préssecs de qualitat i producte autòcton cultivat a les vinyes dels pagesos pierencs. Els pagesos elaboradors d’aquest producte, amb denominació d’origen Penedès, el venen directament i acabat de collir de les seves terres, i el Mercat és el millor aparador per donar-se a conèixer.

Vine a tastar el Préssec de la Fortesa.

Viu la Fira de la Vinyala des de casa

Viu la Fira de la Vinyala des de casa

Òdena viurà, del divendres 18 al diumenge 20 de setembre, una edició especial de la ja consolidada Fira de la Vinyala: la 9.1.
Un format adaptat a causa de la situació sanitària actual.

Festa de la Caldera

Festa de la Caldera

Si per carnaval vols menjar bé, a Montmaneu trobaràs la millor escudella barrejada. Vine a la Festa de la Caldera a viure i gaudir d’un Carnaval Rural

XIII Festival de Llegendes de Catalunya

XIII Festival de Llegendes de Catalunya

Sant Martí de Tous es converteix en la capital de les Llegendes de Catalunya, i les històries i llegendes populars es converteixen en les protagonistes.