Mercat Figueter de Capellades

Mercat Figueter de Capellades

Tradicional fira-mercat de Capellades que té els seus inicis segles enrere, temps en què era una diada de compravenda de diferents productes com els fruits secs, la pesca salada, el bestiar, etc. D’entre tots, destacaven sobretot les populars figues que s’havien assecat i ensucrat prèviament a cada casa.

Fira del Camí Ral

Fira del Camí Ral

La fira rememora l’antic camí ral que unia Barcelona i Saragossa i que passava pel bell mig del nostre municipi. La Fira ocupa un tram del carrer major, que és per on passava aquest camí ral, la Plaça de l’Església, el carrer Santa Llúcia i el carrer Onze de Setembre.

Viu la Fira de la Vinyala des de casa

Viu la Fira de la Vinyala des de casa

Òdena viurà, del divendres 18 al diumenge 20 de setembre, una edició especial de la ja consolidada Fira de la Vinyala: la 9.1.
Un format adaptat a causa de la situació sanitària actual.

Festa de la Caldera

Festa de la Caldera

Si per carnaval vols menjar bé, a Montmaneu trobaràs la millor escudella barrejada. Vine a la Festa de la Caldera a viure i gaudir d’un Carnaval Rural

Festes del Roser de Vallbona d’Anoia

Festes del Roser de Vallbona d’Anoia

La Festa del Roser de Vallbona d’Anoia forma part del Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya i se celebra al voltant del dilluns de Pasqua Granada. La celebració comença el divendres i continua tot el cap de setmana. El Ball de la Garlanda té un paper especial a la festa.