Visita al celler de les Caves Cuscó i Comas

Viticultors des de l’any 1.860, la família Cuscó, després d’una llarga experiència en el món de la vinya i el vi, és l’any 1985 quan comença l’elaboració, criança i comercialització del Cava Cuscó i Comas, procedent de les varietats de raïms autòctones del Penedès, Macabeu, Xarel·lo i Parellada, cultivant posteriorment la varietat Chardonay, en les seves propietats familiars situades a la DO Penedès.


Visita al celler amb tast de vins i mostos al Mas del Puig Bonans

Bonans elabora vins i mostos ecològics de forma totalment artesanal a partir de raïms de vinyes de més de 40 anys i collides a mà. El resultat són vins francs amb molt de cos i estructura i alguns d’ells sense sulfits.


Visita a les vinyes amb maridatge de vins, i possibilitat de maridatge de formatges de la Formatgeria Ancosa, al Celler Grapissó

Les vinyes que el Celler Grapissó utilitza per fer els seus productes, són vinyes originaries de la Llacuna, de 15-30 anys d’antiguitat.


Visita al celler de la Cava Maria Casanovas

El paisatge de la Cava Maria Casanovas abasta impressionants vistes dels turons, vinyes, oliveres i bosc en un indret d’un gran valor paisatgístic. Cultivem estrictament les nostres vinyes ecològiques respectant el medi ambient i el nostre entorn.


Visita al celler de Clot de les Soleres

Clot de les Soleres realitza tot el procés, des del cultiu de les vinyes, verema i elaboració del vi, fins a embotellat i etiquetat, garantint així la procedència i qualitat del producte.


Visita al celler de Castell d’Age

La història de Castell d’Age és la de tres generacions de dones: àvia, mare i filla. El seu cos és català. La seva ànima, suïssa. I el seu símbol, el grifó; un ser mitològic, meitat àliga i meitat lleó, rei del cel i també de la terra.


Visita al celler amb tast de vins a la Cava Gabarró

A partir d’una elaboració cuidada fins a l’últim detall asseguren un producte de qualitat indiscutible.


Visita al celler de les Caves Mungust

Les vinyes de Caves Mungust han estat conreades des del 1833. Treballen amb les varietats tradicionals de Xarel·lo, Macabeu i Parellada amb les quals elaboren un vi de gran qualitat per crear un cava amb un clar caràcter diferenciat.


Visita al celler i vinyes amb tast de vins i caves, al celler Torrens Moliner

La Finca i Bodega de “Les Plantes de la Riba” és el principal valor, exponent i estàndard dels seus vins i caves.


Visita al celler amb tast de vins, guiada per l’enòleg i propietari del celler, a Pagès Entrena

Pagès Entrena és un celler familiar, amb 3 generacions d’història, que ofereix un gran ventall d’activitats enoturístiques per tal de transmetre la cultura del vi i del cava, d’una forma distreta per a tothom.


Visita al celler amb tast de vins, activitats indoor i outdoor, i molt més a Caves Bohigas

La finca inclou una magnífica masia amb orígens del segle XIII declarada d’interès historicoartístic, una Capella neogòtica, i unes caves de l’any 1540.


Visita al celler amb tast de vins i caves, o taller d’embotellar una ampolla de cava a Raventós Rossell

La finca està situada entre els pobles de Masquefa i Sant Sadurní d’Anoia amb una extensió de 52 hectàrees de terreny aproximadament; s’hi troben varietats com chardonnay, sauvignon blanc, merlot, syrah, cabernet sauvignon, pinot noir, entre d’altres.


Visita guiada amb tast de vins i degustació de productes a Can Bonastre Wine Resort

Can Bonastre Wine Resort és un concepte innovador i especial a través del qual aquest celler català ha reinventat el món del vi.


Visita amb tast de vins, i possibilitat de dinar de pagès, al Mas dels Clavers

Mas dels Clavers és la marca dels vins elaborats al celler exclusivament de les vinyes més velles de la finca, que des de l’any 2015 estan certificades en agricultura ecològica.


Visita al celler de la Finca Can Feixes

La finca Can Feixes està situada a la part més septentrional del Penedès, a terres altes de Cabrera i Mediona. L’explotació es manté en un estricte règim familiar responsabilitzat en un ús productiu de la terra compatible amb les seves funcions ecològiques.


Les vinyes de l’Anoia

A la comarca de l’Anoia, la vinya és el tercer conreu en importància, després del blat i l’ordi. Actualment hi ha prop d’una vintena de cellers, la gran majoria situats en municipis de l’Anoia Sud, concretament a les poblacions de: Vallbona d’Anoia, Piera, Masquefa, i Hostalets de Pierola. Altres zones de tradició vinícola les trobem als municipis de La Llacuna, Òdena i el Bruc.