Faves a la Catalana

Faves a la Catalana. Recepta del Restaurant Casa Roure d’Igualada.


Bacallà a la mel

Bacallà a la mel. Recepta del Restaurant Hotel Tall de Conill de Capellades.


Mini cassoleta de l’Anoia

Mini cassoleta de l’Anoia. Recepta del Restaurant El Mirall d’Igualada.


Caprici de iogurt

Caprici de iogurt. Recepta del Restaurant Masia la Figuera de l’Astor – Pujalt.


Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf

Coca de farina d’espelta amb bolets i botifarra de Calaf. Recepta de La Fonda del Saumell de Vallbona d’Anoia.


Pollastre de pagès farcit amb foie

Pollastre de pagès farcit amb foie. Recepta del Restaurant Castell d’Orpí.


Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa

Rissoto de bolets de temporada amb formatge de cabra de la Tossa. Recepta del Restaurant Nou Urbisol de Castellolí.


Amanida d’estiu

Amanida d’estiu. Recepta del Somiatruites espai gastronòmic d’Igualada.


Crema de meló i menta amb bunyols de préssec

Crema de meló i menta amb bunyols de préssec. Recepta del Restaurant el Kubb de Sant Jaume de Sesoliveres (Igualada)


Galtes de porc rostides

Galtes de porc rostides. Recepta de l’Hotel Robert de la Pobla de Claramunt.


Conill rostit amb cargols de vinya

Conill rostit amb cargols de vinya. Recepta del Restaurant Samuntà d’Òdena.


Cigronets de l’Anoia saltats amb bolets al perfum de botifarra negra de la Llacuna

Cigronets de l’Anoia saltats amb bolets al perfum de botifarra negra de la Llacuna. Recepta del Restaurant Xarop’s de Jorba.