Previous Page  13 / 17 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 13 / 17 Next Page
Page Background

PRODUCTES I ARTESANIA ALIMENTÀRIA DE L’ANOIA

PRODUCTORS

• Fruits Secs Termens,

Aperitius Catalans

Illa, 30, Ca n’Aguilera, Piera

Tel. 93 776 02 61

www.aperitiuscatalans.com

• Fruits Secs Torra

Creu de Sant Pere, 5, Jorba

Tel. 93 809 40 55

www.fruitssecstorra.com

• Tousec

Masia Cal Cardó, Sant Martí de Tous

Tel. 93 809 63 47

• Mas d’en Nogués

Carrer de St. Jordi, 58, Vilanova del Camí

Tel. 93 804 47 63

www.masdenogues.com

Els fruits secs es consideren un pilar bàsic de la dieta mediterrània. De fet, es consumeixen des

de fa milers d’anys en les civilitzacions mediterrànies. Per tant, són un aliment que cal incor-

porar a una dieta sana i equilibrada. Tenen una composició rica en olis grassos que ajuden a

controlar el colesterol, la circulació sanguínia i el cor. També incorporen proteïna vegetal que

contribueix a la prevenció de malalties cardiovasculars. Aporten minerals molt beneficiosos per

a la nostra estructura òssia. Contenen fibra vegetal que millora el trànsit intestinal. I destaquen

per les seves propietats antioxidants i pel seu contingut en vitamines.

FRUITS SECS

Els fruits secs més comuns a la comarca de l’Anoia són les ametlles, les nous, els pinyons.

Actualment els fruits secs s’han convertit també en un producte gourmet i es presenten per al

seu consum amb diverses preparacions: caramel·litzats, garapinyats, amb xocolata, amb curri,

amb romaní...

ANAR A

L’ÍNDEX