Previous Page  9 / 17 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 9 / 17 Next Page
Page Background

PRODUCTES I ARTESANIA ALIMENTÀRIA DE L’ANOIA

PRODUCTES CARNIS

Hi ha diferents tipus de carn: les vermelles i les blanques. Les primeres són les que prove-

nen d’animals com la vaca, el bou, el toro, i el be. Així com la carn de caça, de cavall i del

porc adult. Les blanques procedeixen d’aus com el pollastre, el gall dindi o el conill. Les

primeres tenen un alt contingut en ferro; la carn blanca conté gairebé les mateixes proteï-

nes que la vermella, però menys greix.

PRODUCTORS

• Can Casellas

(Xai ecològic)

Camí rural a Mas Can Casellas, s/n,

Bellprat

Tel. 97 788 01 87

www.cancasellas.cat

• Can Mabres

(Vedella)

Casa Can Mabres, Castellolí

Tel. 690 608 194

www.canmabres.com

• Cal Serrats

(Xai ecològic)

Masia Cal Serrats, Argençola

Tel. 93 809 21 38

www.calserrats.com

• Cal Trullàs

(Pollastres ecològics)

Cal Trullàs s/n, Sant Pere Sallavinera

Tel. 699 42 73 60

• Carnisseria Adoració

(Xai)

Carrer d’Isidre Vilaró, 32, Calaf

Tel. 93 868 01 37

• Carnisseria Duran

(Vedella i xai)

Mercat Municipal de La Masuca

Carrer de la Virtut, parada núm. 85-88,

Igualada

Tel. 93 803 76 04

• Carnisseria Laura

(Xai)

Raval St. Jaume, 53-A baixos, Calaf

Tel. 93 869 84 73

• Cunícula Pilar Euroconills

(Conill lletó)

Camí de Solanelles, s/n, Calaf

Tel. 630 182 958

www.euroconills.cat

• Puig d’Aguilera

(Xai ecològic)

Can Jorba de las Planas

Raval d’Aguilera, Òdena

Tel. 93 803 46 83

Els pollastres ecològics són criats en semillibertat, a l’aire lliure; estan alimentats exclusivament amb

productes 100% naturals orgànics, lliures de transgènics i de dioxines, amb la garantia i certificacíons de

pinso i gra biològic.

Els xais ecològics neixen i creixen en explotacions al costat de les seves mares. S’alimenten

principalment de llet materna i pastures, però també de farratges i grans de cereals en menor proporció.

Tots aquests aliments provenen de l’agricultura ecològica i són lliures de pesticides i d’adobs químics.

ANAR A

L’ÍNDEX