Previous Page  15 / 17 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 15 / 17 Next Page
Page Background

PRODUCTES I ARTESANIA ALIMENTÀRIA DE L’ANOIA

PRODUCTORS

• Bodegas Puiggròs

Òdena. Tel. 629 853 587

www.bodegaspuiggros.com

• Can Bonastre Wine Resort

Masquefa. Tel. 93 772 87 67

www.canbonastre.com

• Can Feixes-Huguet

Cabrera d’Anoia. Tel. 93 771 82 27

www.canfeixes.com

• Can Grau Vell

Els Hostalets de Pierola. Tel. 676 58 69 33

www.grauvell.cat

• Cava Bohigas

Òdena. Tel. 93 804 81 00

www.bohigas.es

• Cava Gabarró

Urb. Can Mata, Piera. Tel. 93 776 04 20

www.cavagabarro.cat

• Cava Maria Casanovas

Sant Jaume de Sesoliveres, Piera

Tel. 93 891 08 12

www.mariacasanovas.com

A la comarca de l’Anoia la vinya és el tercer conreu en importància, després del blat i l’ordi.

Actualment, hi ha un bon nombre de cellers, distribuïts en tres zones: la primera, és l’Anoia sud-est a la

Conca del riu Anoia i Valls del Bitlles Anoia; la segona, la situada a la falda de la serralada de Montserrat

i la tercera, la serra d’Ancosa.

La Denominació d’Origen garanteix l’origen geogràfic, la qualitat d’un vi, i que el vi està elaborat

a partir d’unes determinades varietats i amb unes pràctiques vitícoles, enològiques i d’envelliment

establertes prèviament. Les principals DO en vi de la comarca són Penedès i Catalunya, encara que la

majoria de productors s’apleguen sota la DO Penedès. També hi ha cellers a la DO Cava.

VINS i CAVES

• Cava Pagès Entrena

Sant Jaume de Sesoliveres, Piera

Tel. 93 818 38 27

www.pagesentrena.com

• Caves Cuscó i Comas

La Fortesa, Piera. Tel. 627 930 205

• Caves Mungust

Sant Jaume de Sesoliveres, Piera

Tel. 93 776 30 16

www.cavesmungust.com

• Celler Grapissó

La Llacuna. Tel. 93 199 60 05

www.cellergrapisso.cat

• Celler Puig-Romeu

La Llacuna. Tel. 93 897 62 06

ww.puig-romeu.com

• Clot de les Soleres

Piera. Tel. 644 223 075

www.clotdelessoleres.com

• El Menestral de Vilaseca

La Torre de Claramunt. Tel. 646 543 807

• Mas Bonans

Piera. Tel. 622 207 500

www.bonans.cat

• Mas dels Clavers

Cabrera d’Anoia. Tel. 93 744 85 29

www.fincacangallego.com

• Raventós-Rosell

Masquefa. Tel. 93 772 52 51

www.raventosrosell.com

• Torrens Moliner

La Fortesa, Piera. Tel. 616 936 714

www.torrensmoliner.com

Alguns elaboradors d’escumosos de l’Anoia s’han emparat dins la Denominació d’Origen Penedès per comercialitzar

els productes amb la nova marca Clàssic Penedès. Fa mesos que van abandonar la DO Cava i ara ja tenen aprovada

la normativa, que referma el terrer de procedència, l’agricultura ecològica, l’ús de varietats tradicionals del Penedès i

la condició que, per a sortir al mercat, aquests escumosos tinguin un mínim de quinze mesos de criança en ampolla

(per tant, tots els Clàssic Penedès són reserva). Amb aquests valors de qualitat i sostenibilitat volen seduir empreses

cavistes petites i mitjanes davant de les grans marques, que dominen el sector cavista.

ANAR A

L’ÍNDEX