Previous Page  16 / 17 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 16 / 17 Next Page
Page Background

PRODUCTES I ARTESANIA ALIMENTÀRIA DE L’ANOIA

• Cervesa artesana Tous d’Anoia

Sant Martí de Tous

Tel. 689 880 680

• Cervesa artesana Els Minairons

Carrer Oliveres, 15, Òdena

Tel. 649 010 956

• Espina de Ferro

Carrer Migdia, 18 baixos, Vilanova del Camí

Tel. 659 700 896 / 686 373 215

www.espinadeferro.com

La cervesa artesana és completament diferent a la cervesa industrial, més atractiva en el gust i la presentació.

Cada mestre cerveser desenvolupa la seva pròpia fórmula o la seva pròpia recepta per aconseguir el que més li

agrada a ell i als seus clients. Per això trobareu diferents gustos fins i tot dins el mateix tipus de cerveses.

Qualsevol cervesa està feta amb quatre elements bàsics: aigua, malt, llúpol i llevat. De l’aigua, la puresa

biològica és tan essencial com l’absència de clor. El Malt és ordi que es passa pel procés de maltejar i macerar i

es converteixen els midons en diferents sucres. La seva càrrega és clau per donar el cos, el color, els aromes i els

sabors i una certa graduació alcohòlica. També influeix en l’escuma del producte final.

El llúpol és un additiu natural, es fa servir per compensar la dolçor del malt i dóna cos a tota l’amargor de la

cervesa. Té propietats antioxidants i una importància química en el procés en general.

El llevat és un organisme viu, unicel·lular, que es fa servir per a la fermentació del most.

PRODUCTORS

CERVESA ARTESANA

Les cerveses artesanals no utilitzen additius artificials, el procés d’elaboració és artesanal des del fet

de moldre les maltes fins a l’embotellament, i no se sotmet a cap procés de filtratge o pasteurització

que perjudiqui les seves qualitats organolèptiques.

ANAR A

L’ÍNDEX