

PRODUCTES I ARTESANIA ALIMENTÀRIA DE L’ANOIA
PRODUCTES CARNIS
Hi ha diferents tipus de carn: les vermelles i les blanques. Les primeres són les que prove-
nen d’animals com la vaca, el bou, el toro, i el be. Així com la carn de caça, de cavall i del
porc adult. Les blanques procedeixen d’aus com el pollastre, el gall dindi o el conill. Les
primeres tenen un alt contingut en ferro; la carn blanca conté gairebé les mateixes proteï-
nes que la vermella, però menys greix.
PRODUCTORS
• Can Casellas
(Xai ecològic)
Camí rural a Mas Can Casellas, s/n,
Bellprat
Tel. 97 788 01 87
www.cancasellas.cat
• Can Mabres
(Vedella)
Casa Can Mabres, Castellolí
Tel. 690 608 194
www.canmabres.com• Cal Serrats
(Xai ecològic)
Masia Cal Serrats, Argençola
Tel. 93 809 21 38
www.calserrats.com• Cal Trullàs
(Pollastres ecològics)
Cal Trullàs s/n, Sant Pere Sallavinera
Tel. 699 42 73 60
• Carnisseria Adoració
(Xai)
Carrer d’Isidre Vilaró, 32, Calaf
Tel. 93 868 01 37
• Carnisseria Duran
(Vedella i xai)
Mercat Municipal de La Masuca
Carrer de la Virtut, parada núm. 85-88,
Igualada
Tel. 93 803 76 04
• Carnisseria Laura
(Xai)
Raval St. Jaume, 53-A baixos, Calaf
Tel. 93 869 84 73
• Cunícula Pilar Euroconills
(Conill lletó)
Camí de Solanelles, s/n, Calaf
Tel. 630 182 958
www.euroconills.cat
• Puig d’Aguilera
(Xai ecològic)
Can Jorba de las Planas
Raval d’Aguilera, Òdena
Tel. 93 803 46 83
Els pollastres ecològics són criats en semillibertat, a l’aire lliure; estan alimentats exclusivament amb
productes 100% naturals orgànics, lliures de transgènics i de dioxines, amb la garantia i certificacíons de
pinso i gra biològic.
Els xais ecològics neixen i creixen en explotacions al costat de les seves mares. S’alimenten
principalment de llet materna i pastures, però també de farratges i grans de cereals en menor proporció.
Tots aquests aliments provenen de l’agricultura ecològica i són lliures de pesticides i d’adobs químics.
ANAR A
L’ÍNDEX