Cal Codina
Els germans Josep i Emma Codina són la quarta generació de l’empresa Cal Codina de Tous. Tenen un obrador de cansaladeria i el supermercat, que és franquícia de Caprabo. El seu objectiu principal com a empresa és “oferir un bon servei als nostres clients”.
Els seus productes estrella són els embotits tradicionals com la llonganissa o el fuet. La llonganissa de Cal Codina s’elabora amb carn fresca de porcs de granges catalanes i reposa durant 10 setmanes penjada a l’assecador. El fuet es fa amb la mateixa massa que la llonganissa, amb la meitat de pebre, i es deixa penjat a l’assecador durant quatre setmanes. A més, també elaboren botifarra fresca, xoriço curat, botifarres catalana, blanca i negra, pa de fetge, pernil dolç en format de barra i sobrassada. “Procurem elaborar els nostres embotits amb les maneres de fer tradicionals, amb pocs additius, molt sovint amb gairebé només sal i pebre”, destaquen els germans.
Carrer Escoles 20
08712 Sant Martí de Tous, Anoia