Aeròdrom d’Igualada-Òdena

Situat a la localitat d’Òdena, a dos quilòmetres de la ciutat d’Igualada, ocupa una superfície de 33,8 hectàrees. Disposa de dues pistes paral·leles: una d’asfaltada i una altra de gespa (una pista secundària de poc ús per als clubs), totes dues de 900 metres de longitud i quinze d’amplada.
L’aeròdrom està concebut per acollir activitats d’aviació esportiva.


L’espectacle dels Globus

Els globus aerostàtics són els amos i senyors del cel de l’Anoia, i principalment de la seva capital, Igualada. Enlairar-se amb globus aerostàtic significa gaudir del paisatge en tota la seva plenitud i alhora realitzar un esport d’una gran bellesa i espiritualitat. Una experiència inoblidable.


Escola de pilots

Laminar Air és l’Escola de pilots de l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena on es fan cursos amb simuladors equipats amb la millor tecnologia i cursets d’aviació per formar pilots de PPL, ULM i RPPL. També oferim serveis d’aviació: vol amb pilot, aerotaxi i fotografia Aèria.


Vol a Vela, lliure com un ocell

Totes aquelles persones que desitgin sentir la sensació del vol lliure, que és allò més semblant al vol dels ocells i a la natura, ara poden fer-ho. El Vol de divulgació és un passeig aeri al costat d’un instructor. L’avió remolcador ens deixa a una alçada de 500 m. i després, a volar lliurament, en silenci.


Aerosport

Si vols veure l’Anoia a vista d’ocell, la teva cita és el Festival d’Aeronàutica Aerosport. Un festival que reuneix totes les modalitats de l’aviació esportiva i lleugera. Vine i participa-hi activament

Data: 09/05/2020 fins 10/05/2020

Jornada d’aviació adaptada

La jornada d’aviació adaptada és un esdeveniment que tindrà lloc el 2 d’octubre a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena.

Data: 02/10/2021

Vola pel nostre territori amb Parapent Barcelona

Viu l’experiència única de gaudir del paisatge de l’Anoia des de l’aire. Amb Parapent Barcelona, recorre el nostre territori des de l’aire amb vista d’ocell, volant aprofitant les corrents existents en l’aire.


Vola pel cel de l’Anoia amb Bcn Parapent

Vola pel cel de l’Anoia i gaudeix de l’experiència del vol en parapent amb Bcn Parapent