Aeròdrom d’Igualada-Òdena

Situat a la localitat d’Òdena, a dos quilòmetres de la ciutat d’Igualada, ocupa una superfície de 33,8 hectàrees. Disposa de dues pistes paral·leles: una d’asfaltada i una altra de gespa (una pista secundària de poc ús per als clubs), totes dues de 900 metres de longitud i quinze d’amplada.
L’aeròdrom està concebut per acollir activitats d’aviació esportiva.


L’espectacle dels Globus

Els globus aerostàtics són els amos i senyors del cel de l’Anoia, i principalment de la seva capital, Igualada. Enlairar-se amb globus aerostàtic significa gaudir del paisatge en tota la seva plenitud i alhora realitzar un esport d’una gran bellesa i espiritualitat. Una experiència inoblidable.


Escola de pilots

Laminar Air és l’Escola de pilots de l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena on es fan cursos amb simuladors equipats amb la millor tecnologia i cursets d’aviació per formar pilots de PPL, ULM i RPPL. També oferim serveis d’aviació: vol amb pilot, aerotaxi i fotografia Aèria.


Vol a Vela, lliure com un ocell

Totes aquelles persones que desitgin sentir la sensació del vol lliure, que és allò més semblant al vol dels ocells i a la natura, ara poden fer-ho. El Vol de divulgació és un passeig aeri al costat d’un instructor. L’avió remolcador ens deixa a una alçada de 500 m. i després, a volar lliurament, en silenci.


Aerosport

Si vols veure l’Anoia a vista d’ocell, la teva cita és el Festival d’Aeronàutica Aerosport. Un festival que reuneix totes les modalitats de l’aviació esportiva i lleugera. Vine i participa-hi activament

Data: 09/05/2020 fins 10/05/2020

Jornada d’aviació adaptada

La jornada d’aviació adaptada és un esdeveniment que tindrà lloc el 21 d’octubre a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena.

Data: 21/10/2023

Vola pel cel de l’Anoia amb Bcn Parapent

Vola pel cel de l’Anoia i gaudeix de l’experiència del vol en parapent amb Bcn Parapent