Celler Puig Romeu
El 1999 el binomi format per la família Puig-Romeu, amb Salvador Puig al capdavant, i l’enòleg assessor Jordi Gili, van començar el seu particular projecte amb la idea i la il·lusió d’elaborar vins amb terrer a la zona de la Llacuna, i amb la ferma convicció de que aquesta zona és privilegiada per al cultiu de la vinya.
Van decidir plantar un total de 15 hectàrees de vinya, 8 hectàrees destinades a varietals negres i 7 hectàrees per a blancs. Any rere any amplien acuradament l’extensió de vinya, seleccionant les millors parcel·les de la zona. Entre les varietats negres plantades destaquen la Merlot, Syrah, Ull de llebre, Caladoc, Garnatxa negra, Marselan, Pinot Noir, mentre que a les blanques en destaquen Viognier, Sauvignon blanc, Garnatxa blanca, Parellada, Malvasia, Albariño, moscatell de Frontignan, Chardonnay i Xarel·lo.
Barri Piscina 5
08779 La Llacuna, Anoia