Ous de Calaf
La família Frauca sempre s’ha dedicat a la cria de gallines i a la producció d’ous.
Xavier Frauca Torrens, la 3a generació, ha aconseguit distribuir-los ells mateix, així va començar a portar la seva producció cap a Barcelona, diversificant la cartera de clients i concentrant-se en el consumidor final. Va adquirir diverses botiques als mercats de la Boqueria, Sant Antoni, Ninot, Abaceria Central a Barcelona i Sagrada Família a Manresa on de seguida es van valorar la frescor i qualiat dels “OUS DE CALAF”. A més d’aquests mítics ous també es comercialitzen ous d’ànec, ànec de coll verd, periquita, faisà, estruç, emú, oca…
L’ alimentació de les nostres gallines sempre és natural, està composta per cereals conreats als nostres camps, degudament certificats i controlats. A més la producció està supervisada pel nostre veterinari, el que fa arribar a les vostres taules un producte impecable, saborós i ple de matisos que recorden els ous d’abans.
Un ampli ventall gastronòmic, en forma de truites, ous ferrats, durs, remenats… utilitzats pels millors xef de cuina i amb orgull d’etiquetar “OUS DE CALAF” a les seves cartes.
El producte estrella són els ous campers de gallinse de corral, que viuen lliures i felices amb el seu gall, sota la denominació d’ “ous de pagès “ amb numeració 1.
Para evolucionar la producción y distribución de los OUS DE CALAF se han remodelado las granjasy se han adecuado a la nueva normativa europea del bienestar animal para así conseguir una producción cuidada y atractiva.
Isidre Vilaró, 6 baixos
08280 Calaf, Anoia