
Can Bonastre Wine Resort és un concepte innovador i especial a través del qual aquest celler català ha reinventat el món del vi.

La finca Can Feixes està situada a la part més septentrional del Penedès, a terres altes de Cabrera i Mediona. L’explotació es manté en un estricte règim familiar responsabilitzat en un ús productiu de la terra compatible amb les seves funcions ecològiques. Descobreix-la amb una visita guiada a la finca.

De vegades la història oral ens regala perles gastronòmiques, la de l’arròs paperer n’és una d’elles.
Una història que l’any 2008, Montserrat Miquel –descendent de la família fundadora de l’empresa paperera Miquel i Costas & Miquel, va transmetre al Museu Molí Paperer de Capellades.
Us convidem a gaudir d’aquest plat que ens fa reviure una petita part de la vida als molins paperers en els temps del seu esplendor a Catalunya.

El Consell Comarcal de l’Anoia és un membre de la Xarxa de Productes de la Terra, agrupació voluntària d’ens locals d’àmbit comarcal impulsada i coordinada per la Diputació de Barcelona, que té per finalitat enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la terra i el mar de la província de Barcelona.




La qualitat i la proximitat són dels atributs per descriure la gastronomia de la nostra comarca, que compta amb una gran diversitat i riquesa de productes de la dieta mediterrània.
El sector agroalimentari és un sector emergent, amb un gran nombre de productors que esdevenen petits empresaris que reforcen la identitat local de la comarca. Trobem oli d’oliva, hortalisses i llegums, ous, formatges i làctics, embotits i productes carnis, pastisseria i fleca, pa, mel, fruits secs, fuita dolça, vins i caves, cervesa… i grans plats fets per restauradors de la l’Anoia, amb aquests productes de proximitat.
Tasta l’Anoia!

La finca inclou una magnífica masia del segle XIII, una capella neogòtica i unes caves subterrànies.
Gaudeix de les experiències d’enoturisme: Bohigas Walk&Wine i Visita Caves Bohigas.

El celler Pla de Morei t’ofereix unes experiències úniques: Enòleg per un dia, Maridatge amb formatges, Paper i vi, i Terra i vi.
La finca és plena de racons com els marges i les barraques de pedra seca que són testimoni d’aquest llegat vitícola.