* Fitxes Anoia *

La Lenta, passió per la cervesa

La Lenta són una empresa igualadina que elabora cerveses seguint el mètode tradicional, sense additius ni conservants, sense filtrar ni pasteuritzar.

Pep Mestre Agricultura Ecològica: cereals i llegums bons per a la salut i per a l’entorn

Pep Mestre Agricultura Ecològica és una empresa familiar que es proposa preservar varietats antigues i donar a conèixer al màxim els beneficis de l’agricultura ecològica. El seu objectiu és preservar el medi ambient, per aquest motiu no utilitzen productes de síntesis, com adobs químics i herbicides. D’aquesta manera, els aliments conserven tot els nutrients i son més saludables per les persones.

Mas dels Clavers: Vins amb segles d’experiència al darrere

Les vinyes de Mas del Clavers ocupen unes 23 hectàrees distribuïdes en dues finques, la de Can Gallego i Can Codony, a uns 350 metres d’altitud al terme municipal de Cabrera d’Anoia. L’activitat vinícola del mas data del segle XV i fins i tot alguns cellers antics s’han reconstruït i encara s’utilitzen a l’actualitat.

Forn de Jorba, un pa com els d’abans

La tradició i l’artesania en l’elaboració del pa es fa més fàcil amb un forn que acumula prop d’un segle d’experiència. El Forn de Jorba, a l’Avinguda Canaletes del municipi, continua elaborant els seus productes al mateix forn que quan va obrir la botiga, l’any 1930, a la que llavors era la carretera entre Barcelona i Madrid.

Làctics La Tossa, fets amb dedicació i cura

Sota la imatge d’una de les icones més conegudes de la comarca de l’Anoia, Productes Làctics La Tossa porta més de 30 anys elaborant formatges i altres productes amb la llet com a cuidada matèria primera.