---

Juny 2017 - #5

Aquest mes, no et pots perdre ...

Benvinguts a Pagès

03/06 al 05/06/2017 · 7 productors de la nostra comarca participen al "Benvinguts a Pagès"  És una magnifica oportunitat per visitar aquestes explotacions ramaderes. 

> Llegir més.

Festa del Timbaler 

03/06 al 04/06/2017 · El poble del Bruc celebra la seva festa més significativa: La festa del Timbaler

> Llegir més.

Festes del Roser

02/06/ al 05/06/2017  · Vallbona d'Anoia celebra aquest primer cap de setmana de juny les Festes del Roser. Unes festes que formen part del Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya. 

> Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda 

---

Què et recomanem?

Rutes “Els Camins del Paper” 

Descobreix els Molins Paperers amb les rutes dels “Camins del Paper” 5 itineraris que transcorren per Capellades i el seu entorn

> Llegir més.

Un matí amb el Pastor

Passeu un matí amb el pastor i descobriu el dia a dia d’un pastor, el seu ramat d’ovelles i cabres i el gos d’atura. Una divertida activitat que apropa els nens i nenes a la natura i a la ramaderia, una feina mil·lenària. 

> Llegir més.

Mapa de l'Anoia

Anoia Turisme ha editat un mapa turístic de tota la comarca amb la voluntat de promocionar l’oferta turística del territori.

> Llegir més.

---

Anoia, terra de castells

El Castell de Claramunt

Quin personatge de Claramunt va fer costat el rei Jaume I a la conquesta de Mallorca  Aquesta és la pregunta del concurs d’aquest mes de juny. Guanya 1 visita al castell de Claramunt per a dues persones i un dinar al restaurant "El camí del Castell". Termini: 18 de juny  de 2017

> Llegir més.

---

Fotografia guanyadora de la 1a Trobada d'Instagràmers de l'Anoia organitzada per #AnoiaTurisme als Salts d'Aigua de Cabrera d'Anoia.

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat