L’Anoia és una comarca formada per territoris molt diferents que s’han agrupat i han donat cos a una zona plena de contrastos i matisos. Al nord, l’Alta Anoia, amb els altiplans de boires espesses dominats pel groc dels cereals madurs a l’estiu i pels verds intensos a la primavera; al centre, la Conca d’Òdena, de fèrtils clotades i boscos frondosos; i, al sud, la baixa Anoia, la zona més mediterrània plena de veremes intenses.

Descobreix la guia turística d’activitats de turisme cultural i de turisme actiu i de natura, amb propostes d’excursions i salts d’aigua pels diferents municipis de la comarca: els Tops turístics de l’Anoia!

Descarrega’t el triptic clicant a la imatge.

I tot això en un paisatge ple de bells racons que rep amb els braços oberts el visitant que busca una oferta lúdica diferent, basada en la cultura, el patrimoni, el turisme actiu, la bona taula, allotjaments i productes artesanals de primera qualitat.
L’Anoia és diversitat. Aquesta és la seva singularitat, aquesta és la seva personalitat i això és realment el que la fa interessant.

Descobreix-la!