[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=AGc5I62wWrI” align=”center”][vc_column_text]

L’Anoia és una comarca formada per territoris molt diferents que s’han agrupat i han donat cos a una zona plena de contrastos i matisos. Al nord, l’Alta Anoia, amb els altiplans de boires espesses dominats pel groc dels cereals madurs a l’estiu i pels verds intensos a la primavera; al centre, la Conca d’Òdena, de fèrtils clotades i boscos frondosos; i, al sud, la baixa Anoia, la zona més mediterrània plena de veremes intenses.

Descobreix la guia turística d’activitats de turisme cultural i de turisme actiu i de natura, amb propostes d’excursions i salts d’aigua pels diferents municipis de la comarca: els Tops turístics de l’Anoia!

Descarrega’t el triptic clicant a la imatge.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]I tot això en un paisatge ple de bells racons que rep amb els braços oberts el visitant que busca una oferta lúdica diferent, basada en la cultura, el patrimoni, el turisme actiu, la bona taula, allotjaments i productes artesanals de primera qualitat.
L’Anoia és diversitat. Aquesta és la seva singularitat, aquesta és la seva personalitat i això és realment el que la fa interessant.

Descobreix-la![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

Memorial de l’exèrcit popular de Pujalt

Observatori meteorològic

Circ a les Feixes de Copons

Parc prehistòric de l’Abric Romaní

CRIP. Centre de restauració i interpretació paleontològica

Vols en globus

Paleo Rutes als Hostalets de Pierola

CRARC

Un matí amb el pastor

Altres activitats[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

Repòs, tranquil·litat, desconnexió, riquesa patrimonial, paisatges increïbles, cultura, enoturisme, bona
gastronomia, ruralitat. Tot això ho pots trobar als allotjaments rurals de l’Anoia.

Descobreix-los![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

Castell de Claramunt

Castell de Tous

Castell de Montbui

Castell de Piera

Castell d’Òdena

Torre de la Manresana

Descobreix Anoia, Terra de Castells.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]