Octubre 2017 - #8

Aquest mes, no et pots perdre ...

Mercat de les lletres 

30/09/2017  Igualada organitza per sisena vegada el mercat de les lletres, una jornada dedicada al món de la literatura i la lectura. 

> Llegir més.

Diada de Castelleres a Bellprat 

12/10/2017 Bellprat acull la Diada de Castelleres  Memorial Natividad Yarza, una jornada de reivindicació de la memòria històrica i de la lluita de les dones per assolir papers de rellevància en el món polític, econòmic i social.

> Llegir més.

Mostra d'Embotits i Vins d'Altura

14/10 al 15/09/2017  · La Llacuna celebra la Mostra d’embotits i vins d’Altura, una festa gastronòmica on el vi, el cava, els embotits, els formatges i els carquinyolis són els protagonistes de l’esdeveniment

> Llegir més.

Trail de les Tres Font

 22/10/2017 ·  Masquefa organitza la 'Cursa de Les Tres Fonts' una cursa que  ressegueix els paratges més característics de Masquefa i que transcorre per les les tres fonts emblemàtiques del poble, la del Cementiri Vell, la Font del Violí i la Font del Roure.>Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda 

---

Què et recomanem?

P@leo_Capdesetmana

Durant un cap de setmana et pots convertir en un veritable paleontòleg a través de les P@leorutes que es realitzen als Hostalets de Pierola. El proper cap de setmana que se celebrarà serà el 7-8 d'octubre. 

> Descobreix-la.

Visita Copons 

Anoia Turisme, ha editat uns plànols anomenats “nuclis amb encant”, una iniciativa per posar en valor els nuclis antics dels diferents municipis de l’Anoia i promocionar la comarca

> Llegir més.

Ruta de la Batalla dels Prats de Rei 

Aquesta ruta comprèn els principals espais històrics de la batalla dels Prats de Rei, ocorreguda l’any 1711 durant la Guerra de Successió. Pot fer-se a peu, en bicicleta, a cavall o en quad. Una magnífica oportunitat per descobrir la nostra història. 

> Llegir més.

Mapa de l'Anoia

Anoia Turisme ha editat un mapa turístic de tota la comarca amb la voluntat de promocionar l’oferta turística del territori.

> Llegir més.

---

Anoia, terra de castells

El Castell de Santa Maria de Miralles

“Quin noble de Miralles va caure presoner a l'illa de Sicília?” Aquesta és la pregunta del concurs d’aquest mes d'octubre. Guanya un àpat per a dues persones al restaurant Ca l'Escolà. 

Termini: 22 d'octubre de 2017

> Llegir més.

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat