gener 2018 - #12

Aquest mes, no et pots perdre ...

Fira del Cami Ral 

12/01-14/01/2018 · Cada any, pels volts de la festivitat de Sant Hilari (segon cap de setmana de gener, aproximadament), se celebra la Fira del Camí Ral a Vilanova del Camí. 

> Llegir més.

Festa dels Tres Tombs 

21/01/2018 ·Els Tres Tombs d’Igualada és una desfilada constant amb un recorregut circular, que es realitza tres vegades. És una festa declarada d’interès turístic nacional. 

> Llegir més.

Fira dels torrons

28/01/2017 · Òdena acull aquesta fira amb moltes activitats relacionades amb l'elaboració d'aquest dolç i un mercat  amb artesans que vendran els seus productes fets a mà. 

> Llegir més.

Els Pastorets

28/01/2018 · Últimes representacions dels Pastorets de Calaf i d'Igualada. Aprofita els últims dies per anar a veure'ls.

> Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda 

---

Què et recomanem?

Descobrint la Pedra Seca

Una ruta pels voltants de la Torre de Claramunt que et permetrà conèixer i descobrir les cabanes de Pedra Seca on patrimoni que la nostra comarca en té un bon grapat.

> Descobreix-la.

La Bacicleta

L'oportunitat de gaudir del territori, el lleure i l’esport d’una manera còmoda, divertida i accessible per a tothom, a través de bicicletes elèctriques.

> Llegir més.

Nou Tríptic Anoia Terra de Castells

Anoia Turisme ha editat un nou tríptic d'Anoia Terra de Castells, on podràs trobar-hi 3 rutes que et permetran visitar tots els castells de la comarca.

> Llegir més.

---

Anoia, terra de castells

El Castell de Castellolí 

“Quin senyor de Castellolí es va negar a acompanyar el Rei Jaume I a lluitar a la ciutat de Granada?”, guanya un cap de setmana per a dues persones a la masia de turisme rural de Cal Jaume de Castellolí. Termini: 28 de gener de 2018.

> Llegir més.

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat