febrer 2019 - #24

Aquest mes, no et pots perdre ...

FineArt a Igualada 

22/02 al 17/03/2019 · El FineArt Igualada és un dels circuits fotogràfics referents a nivell estatal. A més de ser un aparador de les obres de fotògrafs d’arreu del món també s’organitzen activitats culturals entorn de la fotografia. 

> Llegir més.

Botifarunner a la Llacuna  

24/02/2019 · La Botifarunner és una popular cursa de muntanya de la Llacuna  on no falten els entrepans de botifarra per als participants després de l’arribada.

> Llegeix més 

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda

---

Què et recomanem?

Anoia Terra de Castells 

Molts castells d'Anoia Terra de Castells ofereixen visita guiada; Montbui, Jorba, Castellfollit, la Torre, Òdena, Claramunt, Tous, Vilademàger... Visita'ls i descobreix les seves històries i el seu passat .  

 > Descobreix-los

Ruta per la Serra de Freixes 

Ruta amb vistes panoràmiques des de la serra de Feixes des d’on veurem gran part de l’Anoia amb els seus castells de referència. Des de dalt de la Casa Alta es pot contemplar un mar infinit de boscos, camps, vinyes i pobles.  

> Descobreix-la

Escapa't a l'Anoia 

Alguns agents turístics s’han organitzat per a dissenyar un total de 28 packs turístics que s’ofereixen en un catàleg per atreure la visita de turistes a la comarca.

> Descobreix-los

.

---

Ous Marimon de Montmaneu 

Els ous Marimon surten de gallines ponedores que arriben a la granja amb unes 15 setmanes de vida i que mengen pinso “certificat i equilibrat” que elaboren en una cooperativa de Santa Coloma de Queralt.

> Descobreix-los.

Si vols conèixer altres productors de l'Anoia. Clica aquí 

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

https://www.instagram.com/p/BobJ5WolJ2k/?taken-by=castellsemili

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme.
Cada mes triarem una fotografia pel nostre butlletí i obtindrà un PREMI !

La millor fotografia amb l'etiqueta #anoiaturisme del mes de gener ha estat realitzada per la Núria Carreras del perfil  @teteriaonline  i és una fotografia dels voltants del Raval de l'Aguilera. El premi d'aquest mes és un lot de cerveses artesanes de l'Espina de Ferro 

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat