Octubre 2019 - #31

Aquest mes, no et pots perdre ...

Tastanoia 

04/10 al 06/10//2019  Concentració de restaurants i productors de l’Anoia al centre d'Igualada per oferir una mostra dels seus millors productes.

> Llegir més.

Fira de cerveses artesanes d'Igualada

12/10/2019 ·  Les Cotxeres dels Moixiganguers acull la II Mostra de cerveses artesanes d’Igualada on es podran degustar 12 cerveses d'aquest estil. 

.>Llegir més.

Mostra de vins d'altura

12/10 al 13/10/209  · La Llacuna celebra la Mostra de vins d’Altura, una festa gastronòmica on el vi, el cava, els embotits, els formatges i els carquinyolis són els protagonistes de l’esdeveniment

> Llegir més.

Diada de Castelleres a Bellprat 

12/10/2019 El municipi de Bellprat acull la Diada de Castelleres – Memorial Natividad Yarza, una jornada de reivindicació de la memòria històrica i de la lluita de les dones per assolir papers de rellevància en el món polític, econòmic i social.

> Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda 

---

Què et recomanem?

El castell de Rubió  

Cada tercer diumenge de mes es realitza una visita guiada al castell de Rubió. Molts castells de l'Anoia també disposen de visita guiada. Aquestes visites són una gran oportunitat de redescobrir la nostra història  

> Llegir més.

 

Barraques Go!

Barraques Go  són unes rutes amb APP que et permetran descobrir les barraques de pedra seca de Castellolí, Vallbona d'Anoia i la Torre de Claramunt. Fes-les a partir del 19 d'octubre i guanya fantàstics premis.  

> Descobreix-les

Jornada d'aviació adaptada

La jornada d’aviació adaptada és un esdeveniment que tindrà lloc el 5 d’octubre a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena perquè durant un dia, les persones amb alguna discapacitat reconeguda tinguin l'oportunitat de gaudir del plaer de volar. 

> Llegir més.

Mapa de l'Anoia

Voleu descobrir tots els punts turístics que té la comarca de l'Anoia. Descarregant-vos aquest mapa els podreu conèixer. 

> Descarrega-te'l.

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

https://www.instagram.com/phocana/

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme
Cada mes en triarem una pel nostre butlletí i la fotografia selecionada tindrà un PREMI !

La millor fotografia del mes de setembre és del perfil @sandrafotografiaa El premi d'aquest més de setembre han estat dues tasses d'Anoia Terra de Castells.

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat