Novembre 2019 - #32

Aquest mes, no et pots perdre ...

Fira de la Carbassa de Calaf

01/11/2019 · La carbassa és la gran protagonista d'aquesta fira que se celebra en el marc de les activitats programades a Calaf per la celebració de Tots Sants. 

> Llegir més.

Rec Stores 

06/11 al 09/11/2019  · Durant uns dies el barri del Rec d'Igualada es transforma, en un espai de pop up stores de moda amb marques de primer nivell; un gran festival que presenta alhora el Rec Street Food i el Rec Music Festival.

> Llegir més.

Zoom Festival 

26/11 al 01/12/2019 Durant una setmana la ciutat d’Igualada acull projeccions a concurs, ficció televisiva, debats, curtmetratges, premis i convidats i professionals del sector de la petita pantalla. 

> Llegir més.

Si vols conèixer més actes de la comarca. Consulta la nostra agenda 

---

Què et recomanem?

Barraques Go!

Fins al 17/11/2019 · Barraques Go  són unes rutes amb APP que et permetran descobrir les barraques de pedra seca de Castellolí, Vallbona d'Anoia i la Torre de Claramunt i guanyar fantàstics premis.  

> Descobreix-les

Del castell d'Orpí a Santa Càndia

Ruta on descobrirem l’espai natural de la Riera de Carme. Des de les alçades del Castell d’Orpí observarem tota la vall i el bosc de solana i durant el descens cap a la riera ens endinsarem en el bosc d’obaga i de ribera. Uns contrastos dignes d'admirar. 

> Fes-la.

El castell d'Òdena  

Cada quart diumenge de mes es realitza una visita guiada al castell d'Òdena. Molts castells de l'Anoia també disposen de visita guiada. Aquestes visites són una gran oportunitat de redescobrir la nostra història  

> Visita'l.

 

---

La fotografia #AnoiaTurisme del mes

https://www.instagram.com/phocana/

Fotografieu l'Anoia i compartiu les vostres imatges amb l'etiqueta #AnoiaTurisme
Cada mes en triarem una pel nostre butlletí i la fotografia selecionada tindrà un PREMI !

La millor fotografia del mes de setembre és del perfil @congelem_imatges El premi d'aquest més d'octubre és un lot de marxandatge d'Anoia Terra de Castells.

---

Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça de Sant Miquel, 5 
08700 Igualada
www.anoiaturisme.cat