Can Mabres. Ramaders de proximitat

Can Mabres és una explotació agropecuaria familiar destinada bàsicament a la cria i engreix de vedells.

A Can Mabres fem tot el cercle de producció, desde l’ agricultura fins la ramaderia.  Treballem els camps per fer pastures durant la primavera i part d’estiu i sembrem a la tardor per fer el ferratge (civada i raigràs), que és  el menjar de les vaques i vedells durant els mesos d’hivern. La ramaderia segueix un sistema de criança natural. Les vaques (mares) sempre estàn en règim extensiu, es a dir pasturant pels camps i boscos. Els vedells son nascuts i crescuts a l’aire lliure, alimentats de la llet de la mare i de les pastures durant els primers sis mesos.

També tenim un pla tècnic de gestió forestal per fer aclarides d’arbres selectives i podes fins a 3 metres d’alçada. Això fa que el sol entri dins del bosc i creixi l’ herba que serveix per pasturar les vaques. Amb aquest sistema de pastures aconseguim tenir  el sotabosc net i menjar per les vaques, contribuint al manteniment del paissatge de la zona ajudant a prevenir incendis forestals.

A Can Mabres treballem per millorar constantment la qualitat de la carn i per aconseguir-ho creiem que la genètica juga un paper molt important. Es per això que apostem per introduir races d’importació reconegudes pel seu valor culinari. Inseminem part de les nostres vaques amb semen d’Angus que ens aportarà uns vedells amb més infiltració de greix intramuscular, donant un gust i una tendresa diferents a la carn.

Els vedells son nascuts i crescuts a l’aire lliure, alimentats de la llet de la mare i de les pastures durant els primers sis mesos.

Quasi tots els animals son nascuts a l’explotació però per donar regularitat  a les entregues que fem cada mes, a vegades comprem vedells a altres explotacions on també néixen  a l’ aire lliure, mamen i pasturen fins els sis mesos d’edat seguint el mateix sistema de cria que el de Can Mabres.

Un cop deslletats, passen a les instal-lacions d’engreix a on hi diferenciem dues fases:

• Engreix extensiu: de 6 mesos de vida fins l’any.

• Engreix amb fase acabat: dels 12 a 16 mesos.

A Can Mabres tenim com objectiu fer una carn el més saludable possible. Es per això que   durant la última fase de l’ engreix donem una alimentació rica en omega-3 aconseguin un major percentatge de grasses insaturades (grassa bona, des del punt de vista cardiovascular).

La carn s’envia amb safates termosellades sense gens de buit per no posar cap tipus de gas per allargar la data de caducitat. Preferim una data de caducitat inferior per oferir un producte més natural. Ho fem en safates termosellades per no xafar la carn i  perquè no perdi els sucs. De totes maneres donem l’opció al client de presentar el nostre producte envasat al buit. Menys la lligada que es presenta envasada al buit.

Transport refrigerat amb temperatura entre 2 i 5 graus. Per les comandes que siguin fora de la provincia de Barcelona el transport serà a través de l’empresa INTEGRA 2 també refrigerat.

La major part del reparto ho fem amb colaboració amb Mansol Projectes.

• A totes les comandes de la provincia de Barcelona hi ha inclòs el transport.

•A totes les comandes que no siguin de la provincia de Barcelona hi ha un increment que s’ha d’afegir del preu del lot de 7€ /comanda.

Amb el producte el-laborat colaborem amb l’empresa Mansol Projectes, S.L.

CONTACT

Casa Can Mabres

08719 Castellolí, Anoia

carndequalitat@canmabres.com

http://www.canmabres.com/

CATEGORIA:
Productes càrnis
PARAULES CLAU:
carn vedella. xai ecològic. omega tres. castelloli. anoia. salut cardiovascular. omega 9.
XARXES SOCIALS:
https://www.facebook.com/canmabres/
https://twitter.com/canmabres?lang=ca
BOTIGA EN LÍNIA:
http://canmabres.com/botiga/

Segells:

Can Mabres. Ramaders de proximitat
Casa Can Mabres
08719 · Castelloli

<< Tornar al llistat