El panoràmic Puig Castellar

Des de dalt de la Serra d’Ancosa hi trobem la presència del punt més alt de la comarca: el Puig Castellar (944m), amb una panoràmica que es fa ben evident la denominació del poble de sortida: La Llacuna.


El Puig Aguilera, la talaia de la Conca

La talaia natural del Puig Aguilera se situa a 625 m sobre el nivell del mar des d’on es pot observar una magnifica vista panoràmica de la comarca de l’Anoia. És des de ben antic que l’home ha tingut en el seu punt de mira aquest bell indret.


La Tossa, el balcó de la Conca

Caminant un parell de minuts des de l’aparcament del cim de la Tossa (627 m), s’arriba al Mirador del Salt de la Donzella, des d’on es pot divisar una bonica panoràmica de la Conca d’Òdena, amb els pobles que la configuren: Òdena, Vilanova del Camí, Sta. Margarida de Montbui i la capital Igualada. Aquest mirador és el punt culminant de la Serra de Miralles.


Agulla Grossa, l’espadat de l’Anoia

El puig situat a l’est de l’Agulla Grossa és el Grony de Miralles (867m), al conjunt de Queralt-Miralles-Montbui. Des del cim de l’Agulla Grossa tenim una gran panoràmica dels camps de cereals i de vinyes característics de Miralles i la visió de turons, valls i muntanyes que configuren la singular comarca de l’Anoia.


Puig de Sant Miquel, el vèrtex de la Serra de Rubió

Passejant per un camí fàcil i còmode del municipi de Rubió, i en arribar als peus de l’ermita de Sant Pere d’Ardesa, trobem el Puig de Sant Miquel, una muntanya de 733 metres de la Serra de Rubió.


Els Tres Mollons

Els Tres Mollons és una muntanya situada a la Pobla de Claramunt. Des del cim es pot contemplar una magnífica vista de la Conca d’Òdena, i amb una increïble estampa del castell de la Pobla. 


Pujol de la Guàrdia a Vilanova del Camí

El Pujol de la Guàrdia és la muntanya més alta del municipi de Vilanova del Camí amb una altitud de 488 metres sobre el nivell del mar


Santuari de Collbàs

A la serra de Collbàs trobem el  Santuari de Collbàs des d’on es pot observar una gran panòramica de la vall de la riera de Carme.


Pla del Magre

El Pla del Magre es troba dalt d’un turó situat entre els termes municipals de Jorba i Argençola.  Des d’aquest punt es pot observar una magnífica vista panoràmica que ens descobreix una visió inèdita de la Conca d’Òdena.  


Mirador de les Malloles

Des d’aquest mirador situat a 800 metres sobre el nivell del mar, es pot observar una de les millors panoràmiques de tota la Conca d’Odena. 


Creu de Miramar

La muntanya de Miramar és un turó de 594 metres que es troba entre els municipis de  Capellades i Vallbona d’Anoia


Mirador de Sant Salvador a Jorba

El mirador de Sant Salvador (o més conegut com la Bandera de Jorba) està situat al poble de Jorba dalt d’un turó a 571 metres d’alçada.