Barraques Go

Des del 17 d’octubre fins al 6 de desembre teniu l’excel·lent oportunitat gràcies a Barraques Go! de descobrir la riquesa patrimonial i paisatgística de la comarca de l’Anoia  i guanyar premis en restaurants, empreses d’oci, petits productors gastronòmics i comerços en general.

El joc de Barraques Go!, al qual s’accedeix descarregant l’aplicació de Natura Local, us proposa diferents itineraris autoguiats per a descobrir amb la família o els amics.

Les barraques de pedra seca són construccions característiques de la zona i lligades al seu passat rural i al món de la vinya, i que es troben escampades per tot el territori. A l’Anoia són un més dels molts elements que conformen la riquesa patrimonial de la comarca, com els castells de frontera, els paisatges rurals o els petits pobles i nuclis amb encant. Gràcies a aquest joc podreu explorar les Valls de l’Anoia i sempre amb la muntanya de Montserrat de fons.
A més, els itineraris us acosten a Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia, tres municipis amb molt d’encant on podreu gaudir de la tranquil·litat del món rural, passejar pels seus carrerons i descobrir el seu comerç local i de proximitat.

 

Aquest projecte és impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia i els ajuntaments de Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.