
Setembre és temps de verema! Alguns dels cellers de l’Anoia t’ofereixen la possibilitat de visitar-los i conèixer el procés d’elaboració del vi i el cava, gaudir de degustacions, de l’entorn … Descobreix-los!

Bonans elabora vins i mostos ecològics de forma totalment artesanal a partir de raïms de vinyes de més de 40 anys i collides a mà. El resultat són vins francs amb molt de cos i estructura i alguns d’ells sense sulfits.

Les vinyes que el Celler Grapissó utilitza per fer els seus productes, són vinyes originaries de la Llacuna, de 15-30 anys d’antiguitat. Visita el celler i fes un maridatge de vins o vins i formatges!

El paisatge de la Cava Maria Casanovas abasta impressionants vistes dels turons, vinyes, oliveres i bosc en un indret d’un gran valor paisatgístic. Cultivem estrictament les nostres vinyes ecològiques respectant el medi ambient i el nostre entorn. Visita el celler!

Clot de les Soleres realitza tot el procés, des del cultiu de les vinyes, verema i elaboració del vi, fins a embotellat i etiquetat, garantint així la procedència i qualitat del producte.

A partir d’una elaboració cuidada fins a l’últim detall asseguren un producte de qualitat indiscutible. Descobreix la visita guiada al celler!

La Finca i Bodega de “Les Plantes de la Riba” és el principal valor, exponent i estàndard dels seus vins i caves. Descobreix la seva visita guiada.

Pagès Entrena és un celler familiar, amb 3 generacions d’història, que ofereix un gran ventall d’activitats enoturístiques per tal de transmetre la cultura del vi i del cava, d’una forma distreta per a tothom: Anem de copes, Descobrir el cava familiar, Evoluciona amb el cava, Maridatge de formatges i Reconèixer el cava

La finca està situada entre els pobles de Masquefa i Sant Sadurní d’Anoia amb una extensió de 52 hectàrees de terreny aproximadament; s’hi troben varietats com chardonnay, sauvignon blanc, merlot, syrah, cabernet sauvignon, pinot noir, entre d’altres. Visita-la!

Can Bonastre Wine Resort és un concepte innovador i especial a través del qual aquest celler català ha reinventat el món del vi.